

Marinerede oksespyd og bulgur med mynte og blandet grønt
Marinerede oksespyd
- 4 oksebøffer, f.eks. tyksteg
- 1 spsk. rapsolie
- 3 spsk. flydende honning
- ½ frisk rød chili
- 2 spsk. rapsolie
- salt
BULGURSALAT
- 4 dl bulgur
- ½ agurk
- 1 grøn peberfrugt
- 1 glas grønne oliven uden sten
- 1 bundt mynte (gem de små blade til pynt)
- resten af honningmarinaden (se ovenfor)
Sådan laver du marinerede oksespyd og bulgur med mynte og blandet grønt
1. Skær hver af bøfferne i 2 stykker, og pensl dem med olie. Steg dem i 2 minutter på hver side på en (grill)pande. Rør honning med finthakket chili, olie og salt. Pensl de færdigstegte bøffer med honningmarinaden, og sæt bøfferne på spyd (gem resten af honningmarinaden til bulgursalaten). Hold kødet varmt under alufolie.
2. BULGURSALAT MED MYNTE OG BLANDET GRØNT: Kog bulgur efter anvisningen på pakken, og skyl i koldt vand. Lad bulgur dryppe grundigt af. Skyl agurk og peberfrugt, og skær dem i små tern. Skær oliven i små tern. Hak mynten fint. Bland bulguren med grønt og resten af honningmarinaden. Pynt salaten med små mynteblade, og servér til oksespyddene.
TIP: I stedet for flydende honning kan du bruge almindelig honning rørt lind med 1 spsk. kogende vand.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS OPSKRIFTER
Mandag: Sprøde kyllingelår med bagte tomater, squash og kartofler - Få opskriften her
Tirsdag: Gazpacho og carpaccio med croutoner og parmesan - Få opskriften her
Onsdag: Laks med nem hollandaise og sommergrønt - Få opskriften her
Torsdag: Gourmet-hotdogs med tomatkompot og grøn relish - Få opskriften her