

Kyllingesticks og lun couscous-salat med granatæble og mynte
DET SKAL DU BRUGE
- 800 g kyllingebrystfilet
- 1 fed hvidløg
- saft af 1 limefrugt
- 2 spsk. sød chilisauce
- 2 spsk. sojasauce
- 4 spsk. sesamolie
- 2 spsk. sesamfrø
- tynde træspyd
COUSCOUSSALAT
- 5 dl couscous
- 2 dl kogende vand
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 bundt mynte
- 1 agurk
- 1 dl olivenolie
- 1 granatæble
- 2 appelsiner
- 100 g babyspinat
- salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du kyllingesticks og lun couscous-salat med granatæble og mynte
1. Kyllingesticks: Læg kyllingefileterne i en frysepose. Rør hakket hvidløg, limesaft, chilisauce, sojasauce, sesamolie og sesamfrø sammen, og hæld marinaden i posen. Lad kyllingefileterne marinere i mindst 30 minutter på køl. Stik et spyd gennem hver kyllingefilet, og steg dem på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side.
2. Couscoussalat: Hæld couscous i en skål, hæld 2 dl kogende vand over, og dæk med alufolie. Lad det trække i 15 minutter. Hak krydderurterne fint. Skyl agurken, og skær den i tern. Rør krydderurter, agurk og olie i couscoussen. Halvér granatæblet, og frigør kernerne. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i fileter uden hinde. Skyl og tør spinaten. Bland granatæblekerner, appelsinfileter, spinatblade og couscous. Smag til med salt og peber, og servér med kyllingesticks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Risotto med svampe og grønkål - Få opskriften her
Tirsdag: Varmrøget laks med bagte rødbeder og bønnesalat - Få opskriften her
Onsdag: Grønkålssuppe med skinke og pasta - Få opskriften her
Fredag: Marineret andebryst med rødkålssalat - Få opskriften her