Opskrift - sådan laver du marineret andebryst med rødkålssalat
1. Marineret andebryst: Rids skindet på andebrysterne, og læg dem i en frysepose. Skræl og hak ingefær fint, og bland det med presset hvidløg, koriander, sojasauce, olie og honning. Hæld marinaden i fryseposen, og lad andebrysterne trække på køl i 30 minutter. 2. Stegte kartofler: Skrub kartoflerne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt, og bag dem møre i ovnen ved 200° i 30 minutter. 3. Læg andebrysterne på en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Lad dem trække tildækket i 10 minutter, før du skærer dem i skiver. 4. Rødkålssalat: Snit rødkål fint. Hak abrikoser og valnødder. Skyl æblerne, og skær dem i fine både. Snit julesalater fint (gem evt. nogle blade til pynt). Skyl og hak persille. Vend alle ingredienserne sammen i en skål, og hæld olie og appelsinsaft over. Krydr med salt og peber.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Risotto med svampe og grønkål - Få opskriften her
Tirsdag: Varmrøget laks med bagte rødbeder og bønnesalat - Få opskriften her
Onsdag: Grønkålssuppe med skinke og pasta - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesticks og lun couscous-salat med granatæble og mynte - Få opskriften her