Aftensmad

Jamie Olivers savojkål med mynte

af Redaktionen 23. april 2011
Lav Jamie Olivers savojkål med mynthe fra hans nye kogebog ”Jamies mad på 30 min.”

Her får du en smagsprøve fra Jamie Olivers nye kogebog "Jamies mad på 30 min."

Jamie Olivers menu

Svinekoteletter med knas

Kvaste kartofler

Savojkål med mynte

Dessert: Ferskner & Vaniljecreme

SAVOJKÅL MED MYNTEDet skal du bruge til 4 personer:1 lille savojkål2 toptsk god myntesauceOlivenolieEkstra-jomfruolivenolieHavsalt, sort peberSådan gør du:Skær kålen i halve, skær bunden til og fjern de ydre blade. Skær kålen i 8 både og kom dem op i en stor gryde.Hæld kogende vand i gryden med kålen sammen med et drys salt. Læg låg på og skru op for varmen. Kog kålen i 6-8 min., eller til den lige netop er mør.Hæld vandet fra kålen gennem et dørslag, kom kålen tilbage i gryden og rør 2 toptsk myntesauce i, lidt salt og peber og en sjat ekstra-jomfruolivenolie.Vend forsigtigt kålen med en tang.Læg låg på igen, så kålen holder sig varm, og stil den på bordet.