Aftensmad

Grillede pitabrød med makrelcreme

af Louisa Lorang 24. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er grillede pitabrød med makrelcreme. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 20 min

INGREDIENSER

  • 1 lille røget makrel
  • 5-6 spsk. græsk yoghurt
  • ½ bundt radiser i skiver
  • 1-2 tsk. tabasco
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • salt
  • 2-4 fuldkornspitabrød
  • olivenolie

Topping

  • ½ bundt radiser i skiver
  • ½ bundt forårsløg, snittet

1. Pluk makrelkødet fri, og kassér ben og skind. Rør makrellen med yoghurt, radiser, tabasco, citronsaft og salt. 2. Dryp pitabrødene med olivenolie, og gril dem på en varm grillpande.

3. Anret pitabrød med makrelcreme, og top med radiser og forårsløg. Servér straks.

Tip: Du kan også lave den nemme ret med varmrøget laks.

Få indkøbslisten til hele ugens madplan her

MADPLAN FOR RESTEN AF UGEN

Mandag: Citron og rosmarinkylling - Få opskriften her

Tirsdag: Bbq-kylling med kaffe og slaw - Få opskriften her

Torsdag: Hakkebøffer i svøb med rosmarinkartofler - Få opskriften her