Mad
24. februar 2022

Grillede pitabrød med makrelcreme

Ugens onsdagsopskrift er grillede pitabrød med makrelcreme. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/04/1315-madplan/1315-mad-onsdag-copy-3.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Ugens onsdagsopskrift er grillede pitabrød med makrelcreme. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 20 min

INGREDIENSER

  • 1 lille røget makrel
  • 5-6 spsk. græsk yoghurt
  • ½ bundt radiser i skiver
  • 1-2 tsk. tabasco
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • salt
  • 2-4 fuldkornspitabrød
  • olivenolie

Topping

  • ½ bundt radiser i skiver
  • ½ bundt forårsløg, snittet
Annonce

1. Pluk makrelkødet fri, og kassér ben og skind. Rør makrellen med yoghurt, radiser, tabasco, citronsaft og salt.
2. Dryp pitabrødene med olivenolie, og gril dem på en varm grillpande.

3. Anret pitabrød med makrelcreme, og top med radiser og forårsløg. Servér straks.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.