Fyldte portobellosvampe med bønnesalat
Aftensmad

Fyldte portobellosvampe med bønnesalat

af Emma Martiny 23. maj 2019
Foto: Winnie Methmann
Med disse fyldte portobellosvampe vil ingen savne kødet! Servér dem med en mættende salat af sorte bønner. Her får du opskriften på fyldte portobellosvampe med bønnesalat
35 min 4 personer
Tid i alt 1 t og 0 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 store portobellosvampe
  • 100 g flødeost naturel
  • 1 dl grøn pesto
  • 25 g parmesan

BØNNESALAT

  • 1 dåse sorte bønner
  • 50 g frisk spinat
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • salt og peber
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 moden avocado
  • 25 g parmesan
  • 290 g kalamataoliven

Opskrift - sådan laver du fyldte portobellosvampe med bønnesalat 

 

  1. Tænd ovnen på 220°.
  2. Bræk stokken af svampene, og hak svampene fint.
  3. Rør dem sammen med flødeost og grøn pesto i en skål.
  4. Fyld flødeostcremen i portobellosvampene, og placér dem i et ovnfast fad. Riv parmesan over, og bag svampene i ovnen i 25 minutter, til overfladen er gylden.

 

BØNNESALAT

  1. Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af.
  2. Skyl og hak spinat, og bland det med de sorte bønner på et serveringsfad.
  3. Dryp olie og balsamico over, krydr med salt og peber, og vend rundt.
  4. Rist græskarkernerne let på en tør pande.
  5. Hak basilikum groft.
  6. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
  7. Høvl tynde flager af parmesan med en kniv eller en kartoffelskræller.
  8. Dræn oliven.
  9. Vend græskarkerner, basilikum, parmesanflager, avocado og oliven i salaten, og servér med de fyldte portobellosvampe.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler - Få opskriften her

Onsdag: Grøn risotto med bacon - Få opskriften her

Torsdag: Kylling korma med basmatiris - Få opskriften her

Fredag: Hotdogs med rødløgsrelish - Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter