

Fladbrøds-kartoffel-pizza med ricotta og serrano
DET SKAL DU BRUGE
- 4-8 kartofler
- 4 arabiske fladbrød
- salt og friskkværnet peber
- 50 g rucola
- 8-12 skiver serranoskinke
- parmesanflager
RICOTTACREME
- 250 g ricotta
- 3 spsk. olivenolie
- 1 dl fintrevet parmesan
- 1 spsk. friske timianblade (eller tørret timian)
- salt og friskkværnet peber
1. RICOTTACREME: Tænd ovnen på 200°. Rør alle ingredienserne til ricottacremen sammen, og smag til med salt og peber.
2. Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Smør fladbrødene med ricottacremen, og fordel kartoffelskiver ovenpå i ét lag. Kværn salt og peber over pizzaerne, og bag dem i 15 minutter, indtil kanten er sprød og kartoflerne let gyldne. Skyl og tør rucola. Pynt pizzaerne med serrano, rucola og parmesanflager, og servér.
TIP: Fladbrødene kan erstattes med en hjemmelavet pizzabund, flækkede pitabrød eller tortillapandekager.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Hummusskåle med auberginebåde og sprøde kikærter – få opskriften her
Onsdag: Poké-sushi-skål – få opskriften her
Torsdag: Quesadillas med mexi-kylling, bønnemos og majssalat – få opskriften her
Fredag: Farverig nudel-wok med thai-marineret oksebøf – få opskriften her