Aftensmad

Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner

af Timm Vladimir 17. februar 2022
Foto: Columbus Leth
Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner er frisk og passer perfekt til al julens sulemad

INGREDIENSER

  • 100 g pinjekerner
  • 4 modne figner
  • 1 lille hoved
  • radicchiosalat

HINDBÆRDRESSING

  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. hindbær-balsamico
  • salt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du figensalat med radicchiosalat og pinjekerner 

  1. Hindbærdressing: Bland olie og balsamico i en skål, og smag til med salt og peber.
  2. Rist pinjekerner let på en tør pande. Skær fignerne i kvarter. Skyl og tør radicchiosalaten. Pluk bladene, og vend dem med pinjekerner og figner. Vend hindbærdressingen i salaten.

 

FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN

Caprisalat med semidried tomater og oliven - Få opskriften her

Pæresalat a la grillet cheese-sandwich - Få opskriften her

Pomelosalat med rucola og avocado - Få opskriften her

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler - Få opskriften her

Rødkålssalat med appelsiner og ribsdressing - Få opskriften her

Læs også