Aftensmad

Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner

af Timm Vladimir 11. december 2014
Foto: Columbus Leth
Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner er frisk og passer perfekt til al julens sulemad

Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner 

I stedet for hindbærbalsamico kan du bruge almindelig balsamicoeddike.

INGREDIENSER 100 g pinjekerner 4 modne figner 1 lille hoved  radicchiosalat   HINDBÆRDRESSING 3 spsk. olivenolie 3 spsk. hindbær- balsamico salt og friskkværnet peber  

Opskrift - sådan laver du figensalat med radicchiosalat og pinjekerner 

  1. Hindbærdressing: Bland olie og balsamico i en skål, og smag til med salt og peber.   2. Rist pinjekerner let på en tør pande. Skær fignerne i kvarter. Skyl og tør radicchiosalaten. Pluk bladene, og vend dem med pinjekerner og figner. Vend hindbærdressingen i salaten.  

FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN

Caprisalat med semidried tomater og oliven - Få opskriften her

Pæresalat a la grillet cheese-sandwich - Få opskriften her

Pomelosalat med rucola og avocado - Få opskriften her

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler - Få opskriften her

Rødkålssalat med appelsiner og ribsdressing - Få opskriften her