

Cremet spaghetti med ricotta og spinat
DET SKAL DU BRUGE
- 400 g spaghetti, gerne fuldkorn
- 3 fed hvidløg
- 250 g frisk spinat
- 1 spsk. olivenolie til stegning
- 250 g ricotta
- saft og skal af ½ usprøjtet citron
- 1 dl friskrevet parmesan + mere til servering
- salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du cremet spaghetti med ricotta og spinat
Kog spaghettien i saltet vand, til den er al dente. Pil og pres hvidløg. Skyl og tør spinat. Steg hvidløg i olivenolie på en dyb pande. Tilsæt spinaten, og lad den stege, til bladene falder sammen. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør rundt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Servér med friskrevet parmesan.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Pistaciemarineret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo – Få opskriften her
Onsdag: Nachos med græskar, krydret kylling og bønner – Få opskriften her
Torsdag: Åben sandwich med hummus, chorizo og bagte tomater – Få opskriften her
Fredag: Ribeye steak og salat med smørstegte kantareller og brombær – Få opskriften her