spaghetti
Aftensmad

Cremet spaghetti med ricotta og spinat

af Emma Martiny 3. august 2017
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Gør mandagen nem. Den cremede spinatsauce tager ikke længere tid at tilberede, end det tager for spaghettien at koge. Her får du opskriften på cremet spaghetti med ricotta og spinat

Cremet spaghetti med ricotta og spinat 

Tid: 15 minutter Antal personer: 4  
  DET SKAL DU BRUGE 400 g spaghetti, gerne fuldkorn 3 fed hvidløg 250 g frisk spinat 1 spsk. olivenolie til stegning 250 g ricotta saft og skal af ½ usprøjtet citron 1 dl friskrevet parmesan + mere til servering salt og friskkværnet peber  
  PRØV OGSÅ: Spaghetti bolognese

Opskrift - sådan laver du cremet spaghetti med ricotta og spinat 

Kog spaghettien i saltet vand, til den er al dente. Pil og pres hvidløg. Skyl og tør spinat. Steg hvidløg i olivenolie på en dyb pande. Tilsæt spinaten, og lad den stege, til bladene falder sammen. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør rundt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Servér med friskrevet parmesan.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Pistaciemarineret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo – Få opskriften her

Onsdag: Nachos med græskar, krydret kylling og bønner – Få opskriften her

Torsdag: Åben sandwich med hummus, chorizo og bagte tomater – Få opskriften her

Fredag: Ribeye steak og salat med smørstegte kantareller og brombær – Få opskriften her