Opskrift - sådan laver du burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg
1. Syltede rødløg: Pil rødløg, skær dem i smalle både, og læg dem i et sylteglas. Bring sukker, eddike og vand i kog i en gryde, og lad det småkoge i 2 minutter. Hæld den varme lage over løgene, og sæt låg på glasset. Sæt de syltede rødløg på køl i mindst 1 time eller gerne natten over. 2. Coleslaw: Rør mayonnaise, eddike og sukker sammen. Snit spidskål fint. Skræl og riv gulerødder groft. Vend spidskål og gulerødder sammen med dressingen, og krydr med salt og peber. Lad coleslawen trække på køl. 3. Chilimayonnaise: Rør mayonnaise og chilisauce sammen, og krydr med salt. 4. Form kødet til 4 store bøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-5 minutter på hver side. 5. Servering: Rist burgerbollerne, og flæk dem. Skyl og snit salaten. Smør bollerne med chilimayonnaise, og læg dem sammen med salat, bøf, coleslaw og halvdelen af de syltede rødløg.
TIP: Brug kun halvdelen af de syltede rødløg, og gem resten på køl til fredagens ret.
Få indkøbslisten til hele ugen her