

Bagt torsk med grøn linsesalat
DET SKAL DU BRUGE TIL BAGT TORSK
- 800 g torskefilet
- 2 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
GRØN LINSESALAT
- 200 g grønne linser
- 1 fennikel
- 1 rødløg
- 1 granatæble
- 50 g rosiner
- ½ bundt dild
- saften af 1 citron
- 4 spsk. olivenolie
TIL SERVERING
- ½ bundt dild
- 1 usprøjtet citron
Opskrift - sådan laver du bagt torsk med grøn linsesalat
1. Grøn linsesalat: Skyl linserne i koldt vand, og kog dem møre efter anvisningen på pakken. Skyl fenniklen, og fjern de yderste blade. Pil løget. Snit fennikel og løg fint, evt. på et mandolinjern. Halvér granatæblet, og slå kernerne ud i en skål med en ske – fjern de bitre hvide hinder. Vend linser, fennikel, rødløg, granatæblekerner og rosiner sammen i en skål. Vend finthakket dild, citronsaft og olie i salaten.
2. Bagt torsk: Tænd ovnen på 180°. Læg fiskefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag fileterne i ovnen i 7-8 minutter.
3. Servering: Hak dilden groft. Skyl citronen, og skær den i både. Anret salat og torsk på tallerkener, drys med dild, og servér med citronbåde til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Nasi goreng med æg - Få opskriften her
Onsdag: Lammefilet og perleotto med rodfrugter - Få opskriften her
Torsdag: Kødboller med sojabønnespaghetti, pærer og valnød - Få opskriften her
Fredag: Kylling med rosmarin og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her