Sexlegetøj er blevet en designet og tjekket forbrugsvare i lækker kvalitet, som man ikke behøver at skamme sig over
Kærlighed og sex

Trendy sexlegetøj på natbordet

af Mikkel Ais Andersen 13. september 2010
Foto: Istockphoto, Ditte Valente, Aller Studie m.fl.
Sexlegetøj er blevet en designet og tjekket forbrugsvare i lækker kvalitet, som man ikke behøver at skamme sig over

Sexlegetøj er ikke længere tabubelagt

Lene Byriel, som er chefredaktør på det erotiske magasin, Tidens Kvinder, mener, at sexlegetøj ikke længere er tabubelagt. Vibratoren er blevet en trendy forbrugsgenstand, som kvinder bruger til at brande sig selv med.

Sex And The City er forbilledetVibratoren er blevet et fashionabelt krydderi på hverdagen, og kvalitet er alfa og omega. - Hvis noget skal bruges så intimt som en vibrator, kræver man, at det skal være af en høj kvalitet, siger Lene Byriel. Hun understreger samtidig, at det ikke længere er pinligt eller vulgært at købe sexlegetøj og henviser til tv-serien, Sex And The City. - Vi oplever, at fire trendy kvinder, som har masser af sex, taler sammen om sexlegetøj, som så bliver et okay samtaleemne, fordi de fire kvinder er forbilleder for mange, siger Lene.

Kvindelige designereLene Byriel peger på, at sexlegetøj har gennemgået en enorm udvikling det seneste årti, fordi man er begyndt at designe ud fra et kvindeligt perspektiv. - Man begyndte at bruge kvindelige designere, fordi kvinder bedst ved, hvad kvinder vil have. Vi vil hellere have en diskret lilla delfin end en kødfarvet model af John Holmes, siger hun.

Sexlegetøj signalerer god stilKvalitet og stil gør sig gældende, når kvinder køber sexlegetøj. Udviklingen er især slået igennem på emballagen, hvor papæsker med pornomodeller på forsiden er afløst med diskrete sorte etuier med silkeindtræk. - Man kommer ikke til at føle sig vulgær, når man køber sexlegetøj, siger Lene og peger på, at mange kvinder bruger sexlegetøjet til at brande sig selv. - Det er lidt ligesom med B&O-anlægget, man vil gerne have det liggende fremme, fordi det vidner om, at man har en vis stil, siger hun.

Tag også testen: Hvilken sexlegetøj passer til dig? 

Køb Sensual massager i feminashoppen.dk

RELATEREDE LINKS: 

Giv dit parforhold et sex-boost

6 gode råd tilet frækkere sexliv

Sexlivet dør,når du fylder 45