https://imgix.femina.dk/media/b18ebd27ee2a45e89a1e7277082b42b3.jpg
Kærlighed og sex

5 tips - Sådan bliver han bedre i sengen

23. februar 2013
af Lisbeth Madsen
Er du ikke helt tilfredsstillet i sengen? Fortvivl ej, hjælp din mand på vej til at blive en fantastisk sengekammerat med disse 5 tips.

Selvom din mand ikke er en tip-top-elsker, er der lys forude. Du kan sagtens hjælpe din mand til at blive en fantastisk sengekammerat. Det handler om at sige, hvad du vil have og rose ham for det, han gør rigtig, skriver magasinet Tidens Kvinder.

Få de bedste nyheder fra Q.dk hver uge

Tilmeld dig Q's nyhedsbrev i dag og få de bedste nyheder, konkurrencer, efterlysninger og stærkeste dokumentarer hver uge. Det er kvit og frit at tilmelde sig, og du kan altid afmelde dig igen.

Tilmeld dig Q's nyhedsbrev her

Han ikke kan tilfredsstille dig

Det er vigtigt at sige det straks, hvis du faker alle dine orgasmer. Mange mænd tror, at kvinder er ens. Men selv om han var god til at tilfredsstille sine tidligere partnere, er det ikke sikkert, at han kan tilfredsstille dig. Så du skal fortælle ham præcist, hvad du vil have. Hvis du skal fortælle din mand, hvad du ønsker i sengen, skal du imidlertid kende dine behov, så start ved dig selv. Læs orgasme guiden og bliv klogere på hvordan DU bliver tilfredsstillet.

Hans udskejelser kræver rettelser

Husk, at mænd elsker ros, så ros ham både før under og efter sex, og især hvis han virkelig har gjort godt. Så husker han det helt sikkert til næste gang. Og bed så om det, du gerne vil have. Mænd skal gerne hjælpes lidt på vej, for at lære hvad kvinder vil have.

Du kan også hjælpe dig selv lidt på vej med den ultimative blowjob guide.

Han vil ikke prøve nye ting

Langt de fleste mænd vil gerne udvide deres - og din - horisont og eksperimentere, men det er selvfølgelig vigtigt at servere ideerne på den rigtige måde. Hvis du f.eks. gerne vil indføre erotisk legetøj, så start med noget småt, der ikke overskygger hans manddom. Vis ham, hvordan du gerne vil have det brugt den på dig. Du kan også læse en erotisk novelle op med en bestemt handling og fortælle ham, at det tænder dig. Læs guiden til hvordan du får ham med på dine sexfantasier

Han er dårlig til at kysse

Et godt kys er ikke ensbetydende med tungen langt ned i halsen. En effektiv måde at kurere en deep-throater på er ved at prøve at kysse ham på samme måde, så skulle han gerne lære det. Hvis ikke det virker, så vis, at et kys i stedet kan være drillende og legende. Og brug så tungen - men med måde. Læs 5 trins guiden til hvordan i forbedrer jeres kys.

Han penis er for slap

For meget sukker, rygning, junkfood, for lidt motion, for meget stress, for lidt søvn, for meget alkohol - alle de dårlige vaner er med til at tage begejstringen fra manden. Så opfordr din mand til at løbe et par gange om ugen og spise sundere. Læs mere om rejsningsproblemer.

Lær ham hemmeligheden bag, at give god oralsex på kvinder. Bedre oralsex handler om at opnå fælles nydelse hvad end du er i et forhold eller single.

Køb Cunnilingus - Bedre oralsex i Qshoppen her

Læs også:
10 tricks du kan lære af pornostjernerne
Lær at forstå hvordan mænd tænker

Læs også