https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/juli/2012-28-maendtaenker-p.jpg
Kærlighed og sex

Lær at forstå hvordan mænd tænker

11. juli 2012
af Gitte Koldtoft
Forfatter og komiker, Steve Harvey, giver et par råd til hvordan kvinder kan lære at forstå mænd bedre

Steve Harvey er komiker og forfatter til bogen "Act like a lady, think like a man", og han vil lære kvinder at forstå mænd. Q kommer her med de bedste råd fra den kendte forfatter.

Steve Harvey påstår, at han kan lære dig, hvordan du finder ud af, om en mand bare er interesseret i sex eller et forhold, hvilke primære behov en mand har, hvad der får ham til at løbe skrigende bort, hvilke spørgsmål du SKAL stille en mand, og hvorfor det er godt for dig at vente 90 dage, inden du har sex med ham.

Mænd har tre basale behov

Der findes tre ting, der er absolut lige så nødvendige for en mand, som vand er for en plante, og det er støtte, kærlighed og sex.

En mand kan ikke roses for meget. Når du synes, du er nået kvalmepunktet i ros, og du endda har givet Ole Henriksen baghjul - ja, så skal du bare smøre endnu tykkere på. Des mere du roser, des flere ting får han lyst til at gøre for dig.

Kærligheden viser du ved at være 100 procent loyal. Når han har en følelse af, at du bliver, uanset hvor kikset han kan være, så føler han en stor kærlighed.

Sex er, ifølge Steve Harvey, det, enhver mand ikke kan leve uden. Selvom du støtter ham og giver ham kærlighed, vil han før eller siden finde en anden kvinde, der vil give ham sex, hvis ikke du vil.

Læs også : Det mener han i virkeligheden om dig i sengen

Enhver mand har en plan

Ifølge Steve vil en mand aldrig komme hen til dig bare for at sludre. Hans plan er at have sex med dig, og det er dig, der sætter prisen. Han finder hurtig ud af, hvad din pris er. For nogle mænd er prisen måske for høj, hvis du forlanger et forhold, før du giver adgang til soveværelset.

Nogle er interesseret i sex og andre i sex + kærlighed = forhold. Sådan er det bare. Han ved ret hurtigt, hvad han vil med dig. Så lad være med at bruge tid på at regne hans motiver ud. Brug i stedet tid på at finde ud af, hvad du selv vil og hvad dine standarder er.

Bed ham om blot at lytte

Mænd taler hovedsageligt for at løse et problem, og jo færre ord, des bedre. Kvinder taler bare for at tale. Veninder kan efter timevis af snak rejse sig fra sofaen og have det meget bedre, selvom de ikke har fundet konkrete løsninger på problemer.

Sådan er mænd ikke indrettet, så sig ALDRIG, "Vi har brug for at tale", for i det øjeblik går hans forsvarsmekanisme i gang, og han hiver sin "Løs problemet"- værktøjskasse frem. Sig i stedet "Skat, der er ikke noget i vejen med dig, jeg har bare brug for, at du lige lytter". Ah ... manden kan slappe af og være der for dig.


Læs også :
10 tricks du kan lære af pornostjernerne
Sådan tænker din mand om dig

Læs også