Få 21 tips til et godt blowjob
Kærlighed og sex

21 tips til et fantastisk blowjob

19. september 2014
af Tidens Kvinder
Et godt blowjob kan gøre enhver mand blød i knæene, Og er der noget bedre end at tænde, tirre og tilfredsstille ham, så han kommer med et brag fra dit blowjob?

Vil du lære at give din partner et godt gedigent blowjob, og blive en stjerne i oralkunsten? Så læs med i denne artikel, hvor vi guider dig til, hvordan du lader tungen gå på opdagelse i mandens kønsdele. Læs de 21tips herunder så du kan give ham en glædelig overraskelse i dag.

Sådan giver du et godt blowjob

1. Øv dig på noget andet først

Er du helt, helt uerfaren i at give et blowjob, så begynd med at øve dig på noget, der ikke er hans pik. Start med din egen finger. Slik på den, sug den ind i munden, og mærk, hvordan det føles, når din tunge snor sig om den, og du f.eks. gradvist øger sugestyrken. Næste gang øger du størrelsen, f.eks. til en af de runde sodavandsis. Slik gradvist blidt og hårdt på dens sider, tag den ind i munden, lad dine læber glide op og ned. Kig dig evt. i spejlet undervejs og se, hvor fræk du ser ud. Har du en dildo eller pik-formet vibrator, så lad den være næste skridt. Mærk, hvor langt du kan tåle at få den ned i halsen, før det bliver ubehageligt. Nu er du klar til at give et rigtigt blowjob.

Læs også: Sexstillinger, der virker - se det store galleri

2. Vask ham før et blowjob

Hvis du er bange for at han smager eller lugter underligt, så forfør ham i badet, hvor du kan give ham et legende og sexet brusebad før han får et blowjob. Husk, et brusehoved er en fantastisk praktisk ting at have ved hånden og en god start på en sexleg. Måske du bare vil klare resten af hans blowjob derude?

3. Start ud med et blidt blowjob

Nogle mænd kan være lidt ømme over deres pik – specielt hvis det er første gang, du giver ham et blowjob. Start derfor gerne lidt forsigtigt for at få en fornemmelse af, hvad han godt kan lide. Du kan starte med at lade tungen lege blidt på hans pikhoved for derefter at lade din mund forsigtigt glide længere og længere ned over hans pik. Bevæg dit hoved langsomt op og ned, og sørg for at have rigeligt med spyt i munden. Der er ikke noget så kedeligt som tørslikkeri, og det kan også blive ret pinefuldt for ham, hvis du er helt dehydreret, så sørg også for at få rigeligt med væske.

Læs også: Hot sex hele ugen - få et fræk 7 dages plan

4. Sæt tempoet op

Når du har fornemmet, om han kan lide sit blowjob lidt hurtigere eller hårdere, kan du sætte tempoet op. Her kan det være en god idé at bruge hænderne som hjælp for at give ham større nydelse. Grib om skaftet med din hånd, bevæg den op og ned af skaftet, og brug munden som en direkte forlængelse af hånden. På den måde får han oplevelsen af at være helt – eller næsten helt – omsluttet. Hvis du kan multitaske, så lad samtidig din tunge spille forsigtigt omkring hans glans, når du bevæger dig op og ned.

5. Blowjob uden tænder, tak!

Det er yderst smertefuldt for manden, hvis du under et blowjob lige skraber hen over hans penis med dine tænder. Prøv at pakke dine tænder ind med dine læber, så du undgår, at de berører hans pik, når du sutter den af på ham, og øv dig evt. først på en dildo eller en banan. Øvelserne vil også smidiggøre dine kæber, muskler og sener, så du med tiden ikke behøver at bekymre dig om at du skamferer ham i stedet for at drive ham til orgasme.

6. Et blowjob kræver væske

Brug masser af spyt, når du giver din mand et blowjob. Jo vådere, jo bedre. Prøv at bruge glidecreme med smag som lip gloss, så de bliver rigtig våde og glatte, og brug så læberne til at stimulere hans skaft og hoved – han vil elske dig for det – efterfulgt af din bløde og varme tunge.

Læs også: 8 myter om sex, du godt kan glemme

7. Et ekstra twist

For at undgå ensformighed i form af bare at køre op og ned, kan du twiste din hånd, når du spiller den af på ham. Rotér dit håndled fra side til side, mens du kører den op og ned af skaftet og mens du stadig bruger munden som forlængelse. En ekstra detalje kan være, at når du når op til hans pikhoved, så slip med munden, lad hånden fortsætte den roterende bevægelse ud over pikhovedet med forhuden, og sænk så munden over hovedet igen og fortsæt nedad.

8. Giv dig hen under et blowjob

Der findes ikke noget mere usexet for en mand end at se en kvinde rynke på næsen ved tanken om at skulle give ham et blowjob - at hun ser ud til at kede sig eller får et skrækslagent udtryk ved synet af hans pik. Ja, det hedder et blowjob, og lad være med at se det som en sur pligt, men som en dejlig mulighed for at vise din mand, at du begærer ham. Føl dig fri til at vise din entusiasme ved at stønne, kigge ham dybt i øjnene og smile – og vis ham, at du nyder at give ham den nydelse der er i et blowjob.

9. Kærtegn bollerne

Bollerne er et følsomt område for de fleste mænd. De skal behandles med respekt og forsigtighed. Men hvis han kan lide at blive kærtegnet her, er der mange gode oplevelser i vente for ham. Kærtegn dem altid forsigtigt. Brug gerne tungen og munden – slik på bollerne, og tag dem blidt i munden. Når du har den eller dem i munden, kan du lade tungen spille over den følsomme hud – men igen: Gør det blidt.

Læs også: 10 sex-tricks du kan lære af pornostjernerne

10. Sæt lyd på

Både når du har hans pik eller nosser i munden, kan du prøve at nynne. Måske er det en god idé at advare ham inden, så han ikke tror, at du er helt kuk-kuk. Men nyn så ellers en lille melodi eller strofe, som du har det godt med. Det behøver ikke være stor kunst – det er selve vibrationerne fra din stemme, der giver den ekstra stimulans på ham.

11. Kølende slik

Når du har lært ham at kende og nogenlunde ved, hvordan han kan lide et blowjob, kan du begynde at eksperimentere lidt med f.eks. væsker og lign. Prøv at børste tænder i en meget stærk tandpasta, og gå så ned på ham. Hvis han ikke er den sarte type, kan du udvide den idé med pebermyntedråber, som du tager et par dryp af i munden, inden du giver ham et blowjob. Det vil give ham en helt ny, forfriskende oplevelse.

12. Husk randområderne

Blowjob behøver ikke kun handle om selve pikken. Områderne omkring den er lige så vigtige at udforske og lege med som ekstra pirring. Niv og nulr ham i brystvorterne. Og kærtegn ham på inderlårene og i området lige over pikken. Krads ikke, men lad bare dine fingre ae og berøre ham blidt. Det vil med garanti give bonus.

Læs også: Sådan giver I jeres sexliv et boost

13. Øjenkontakt under et blowjob

Pikken er som sagt ikke nødvendigvis det primære hele tiden under et blowjob. Prøv at kigge ham i øjnene, når du slikker den af på ham. Mange mænd synes, det er frækt at se, at du nyder at smage ham og give ham nydelse. Et frækt blik, mens du lader din tunge glide forførende op af skaftet, kan tænde selv den mest trætte mand igen.

14. Slug eller spyt sæden efter et blowjob?

Det er spørgsmålet. Hvis du bruger kondom, når du udfører dit blowjob, så behøver du slet ikke at bekymre dig om det. Og hvis du elsker smagen af din elskedes safter i din mund, så er det også bare fedt, men husk, at det også kan være frækt, hvis han kommer udover dine bryster eller andre dele af kroppen – en god løsning, hvis du ikke er vild med smagen af sæd. I kan også prøve at eksperimentere lidt med hvad han indtager for at påvirke smagen. Rygning, alkohol og en kost med meget kød kan gøre sæden meget bitter, og grøntsager som asparges, spinat og kålfamilien kan gøre det samme.

Hvis du vil dreje smagen ind i en mere sød retning, så prøv at fodre ham med selleri, persille, hvedegræs, citrus, pebermynte og kanel. Husk, at du aldrig skal føle dig forpligtet til at sluge hans sæd efter et blowjob, hvis du ikke kan lide det. Du kan f.eks. have et lille håndklæde liggende ved siden af dig, så du nemt og diskret kan spytte det ud i det når du har givet ham et blowjob.

15. Forny dine tricks

Prøv at variere dine blowjob tricks, så det ikke bare bliver til et kvarters køren op og ned med læberne, som om du var en slags støvsuger. Bevæg dig f.eks. en gang imellem ned og leg med hans pung, tag hans nosser i munden og stimulér mellemkødet med din tungespids – han vil elske dig for det!

Prøv også at variere tempo og intensitet, når du giver blowjob. Lad din tungespids stave alfabetet på hans pikhoved, pir ham med din varme ånde, hjælp lidt til med en hånd, dril ham med at skifte mellem næsten ikke at røre ved selve pikken, hvorefter du sutter begærligt på den, som var det en stor slikkepind.

Læs også: Dét skal du vide om sex under graviditet

16. Blowjob og en kæmpeorgasme

Hvis du stræber efter at give ham et blowjob, han sent vil glemme, så prøv det her trick: først driller du og bygger op til han er så tæt på klimaks, at han næsten tipper udover kanten. Stop så op og placér dine fingre omkring roden, og pres, så du forhindrer ejakulationen. Prøv derefter at hidse ham ned, før du igen bringer ham frem til bristepunktet med din mund og legende tricks. Det vil få hans erektion til at vare længere og lede ham til en stærkere og større orgasme.

17. Legetøjskassen

Saml dig en æske med sjove sager, som du kan tilføre blowjob legen. Obligatorisk er selvfølgelig glidecreme, men hvad med f.eks. en penisring, minivibrator, fjer som du kan pirre og kilde ham med? Eller halsbolsjer med kølende effekt, eksplosions-slik og lip gloss med smag? Sådan en legetøjskasse er yderst praktisk at have ved hånden, når du skal udforske og lege med din mands pik.

18. Ferskentricket

Ferskentricket er en variation af et blowjob i den søde ende! Her skal du bruge en moden fersken, som du deler i to. Fjern stenen og udhul frugten, så den passer til hans pikhoved, når hans pik er erigeret. Lad derefter fersknen sidder dér, mens du slikker og sutter og lader din mund og læber løbe nedover frugten og videre ned af skaftet på pikken – fordelene for ham er, at det bløde kød føles pirrende, og saften hjælper til at gøre ham glat. Og du kan naturligvis nyde smagen af den søde frugt blandet med din elskers egne smagsnuancer i et og samme blowjob.

Læs også: Sådan tænker mænd i virkeligheden

19. Det dybe blowjob

Det kommer selvfølgelig an på hans størrelse og din kontrol af dit svælg, om du kan tage ham “langt ned i halsen” (deep throate). Det kræver lidt øvelse, og du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis han og du kan lide det – og at du kan undgå at være ved at kaste op. Tricket til det dybe blowjob er, at du skal have din hals i en position, hvor du kan åbne så meget op som muligt bagtil.

Det kan du f.eks. gøre, hvis du ligger på ryggen på en seng eller et bord med hovedet ud over kanten, og han kan “hælde” den ind i munden på dig. En god idé er at holde en hånd om skaftet, så du selv kan styre, hvor langt ind han kommer – og hvornår. Når du føler du har kontrol over dit svælg, kan du prøve at deep throate ham, mens han ligger ned. Husk igen, at vinklen på din hals er alfa og omega, så jo mere strakt du kan være, desto nemmere vil du kunne tage ham til roden. Efterhånden som du også bliver mere øvet i den fornemmelse, det er at have ham helt nede i halsen, jo mere modig kan du også være og prøve at slippe en smule mere i svælget for at give ham mere plads.

20. Endnu længere tilbage

Nogle mænd bryder sig ikke om tanken om at blive stimuleret i eller omkring anus, men de ved ikke, hvad de går glip af. Numsen er et utroligt følsomt sted (for begge køn), og hvis du ikke er den sarte type, kan en fræk tungespids i mellemkødet mellem bollerne og numsen eller endda ved selve indgangen være afsindig frækt. Renlighed er selvfølgelig et must i denne sammenhæng. Du kan også prøve at stikke en våd finger forsigtigt op i hans numse (væd med spyt, eller endnu bedre: glidecreme). Mænds “G-punkt” sidder 3-4 cm. oppe i røven og føles som en valnød. Mens du giver ham et blowjob, kan du forsigtigt fingerkneppe ham med en finger eller to – hvis han er til det, vil det højne hans orgasmer ekstremt.

21. Ekstra frække blowjob tips...

Brug en vibrator, som du sætter under din hage, mens du giver ham et blowjob, så han kan mærke vibrationerne og få ekstra stor pirring ud af det. Det er lidt det samme, som hvis du nynner.

Prøv også at lege med mad og drikke: Is, flydende chokolade – eller en flødebolle uden bund ned over pikhovedet. Smør hans pik og nosser ind i maden, og slik det forsigtigt af. Gør ligesom med en slikkepind: Store, bløde bevægelser med flad tunge. Æd ham! Hvis du kan mestre det, er det frækt at tage lidt champagne (eller kraftigt boblende danskvand) i munden og så lade din mund glide ned over hans pik, mens du stadig har champagnen i munden. Boblerne vil få det til at prikke sødt på ham. Og med hed te oplever han selvfølgelig en varm effekt.

Brug glidecreme, så pikken glider nemt mellem dine fingre. Vælg en, der ikke smager af noget, hvis dine smagsløg er lidt sarte – eller prøv en af dem med forfriskende smag. Kombiner glidecremen med dit eget spyt og mærk, hvor frækt det er, at den bare “smutter” i munden og hænderne på dig.

God fornøjelse!

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også