Udfordrer man ikke rutinerne, sker der ikke noget nyt, derfor skal du droppe rutinerne og pifte sexlivet op med hot sex.
Kærlighed og sex

Hot sex hele ugen - Få en fræk 7 dages plan

11. marts 2013
af Gitte Holm, Magasinet Tidens Kvinder
Udfordrer man ikke rutinerne, sker der ikke noget nyt, derfor skal du droppe rutinerne og pifte sexlivet op med hot sex. Her får du en fræk 7-dages plan for den kommende uge.

Pift dit sexliv op med hot sex!

Er parforholdet kørt fast i et kedeligt mønster og er sexlivet nedprioriteret til ikke eksisterende? Det kræver ikke meget at få forholdet tilbage på rette kurs og på blot en uge kan der slå helt nye gnister i parforholdet - og ikke mindst på lagnerne. Det kræver blot en kreativ tankegang og lidt god vilje. Men hvorfor bliver vi egentlig så rutinedrevne?

Sådan har kvinder deres hotteste sexoplevelser

Facts om mandens penis - se galleriet her

- Vi er vanedyr og mange har tendens til at gøre det samme igen og igen. Det er trygt men også den direkte vej til trummerum og kedsomhed. En fast partner, man har haft i mange år kan faktisk være den sværeste at lege med, da rollerne her er meget etablerede. Jo mere, man tror man ved, hvor man har hinanden, jo sværere kan det være at frigøre sig og bare kaste sig ud i noget nyt, forklarer sexolog og journalist Sara Skaarup.

Udfordrer man ikke rutinerne, sker der ikke noget nyt. Men det kan også være svært at få både tid og lyst til sex i en presset dagligdag. Men det handler mere om noget andet om mod til at give slip og prøve noget nyt, hvis man spørger Sara Skaarup.

- At eksperimentere seksuelt kræver mod. Man må være parat til at floppe, og det kan føles sårbart, når man ligger der uden tøj på og gerne vil være både attraktiv og imødekomme den andens lyst, fortæller Sara Skaarup.

Har du modet, men er du blot lidt idéforladt, giver Tidens Kvinder dig ugeplanen, der vil ændre dit sexliv og dit forhold.

Mandagens sex-plan: Shopping

Lav en shoppingaftale med din partner, og overrask ham eller hende, når det viser sig, at det hverken er tøj, mad eller elektronik der skal shoppes, men derimod sexlegetøj og andet frækt tilbehør. Det kan være en pirrende oplevelse i sig selv at besøge en sexshop, og det kan sætte gang i fantasierne mere end noget andet, fordi I planlægger sex uden at have nogen jordisk chance for at udføre jeres mission på stedet.

Tirsdagens sex-plan: Tantra

Tantraen har fået et stærkt comeback, men det kan være en kostbar affære at få professionel massage. Spar på knasterne og invester i en fjer, et par stearinlys, et stykke silke og noget lækkert massageolie. Sørg for at I har masser af tid, og udforsk hver enkelt lille centimeter af hinanden. Start med ben, fødder, arme og ryg, og arbejd jer lige så stille hen mod de ædlere dele. Forventningens glæde kan være pirrende i sig selv, og jo længere tid I bruger - jo større bliver glæden.

Få læsernes allerbedste sextips

Onsdagens sex-plan: Kommunikér

Sørg for at de vigtigste arbejdsopgaver er klaret og brug tiden foran computeren på at pleje parforholdet. Start stille ud med en kort email eller sms. Du behøver ikke afsløre alle dine frække fantasier. Et enkelt "jeg glæder mig til i aften" kan være anledning til en lang og fræk korrespondance, der langsomt bygges op i løbet af dagen - og forhåbentlig udmønter sig i sex.

Torsdagens sex-plan: Træning

Udfordr jer selv og prøv noget nyt. Udvælg f.eks. fem stillinger I aldrig har prøvet før. Har du f.eks. hørt om 68'eren? En stående 69'er? Amazonestillingen? Trillebøren, måske? Hvis ikke er der god grund til at undersøge dem nærmere eller måske skabe jeres helt unikke stilling. I bliver udfordret anatomisk og seksuelt og lærer dermed at nyde på nye måder.

Galleri: Sexstillinger der giver den bedste motion

Fredagens sex-plan: Kunst

Eksperimenter med de visuelle hjælpemidler og lav jeres egen erotiske film, hvor I lader jer filme fra forspillets spæde start, gennem de frække øvelser fra torsdagens udskejelser og til I når klimaks. Efterfølgende kan I nyde en intens filmaften, der sætter krydderi på jeres sexliv og jeres forhold.
Er I ikke så meget for filmoptagelser kan I alternativt prøve jer frem med croquistegninger. Det kan være et turn on i sig selv at se og blive set på - og ikke mindst blive foreviget som et stykke kunst.

Lørdagens sex-plan: På date

Gør de gængse restaurantbesøg lidt frækkere. Hvis bordet har en dug, er mulighederne uendelige. Brug hænder og fødder til at nusse hinanden rigtige steder - og fortæl hinanden om jeres fantasier. smut gerne ud på toilettet til en fræk quickie - hvis I tør. Hvis ikke, kan I fortsætte med udfordre hinanden på den efterfølgende bar eller på vejen hjem. Sex i det offentlige er et fantastisk turn on, også selv om I bliver afbrudt og må gøre tingene færdige derhjemme.

Søndagens sex-plan: Gastronomiske glæder

Mad og sex er begge en kombination af behov og nydelse. Start med tilberedningen - i nøgen tilstand, smag på ingredienserne undervejs, og smag på hinanden. Berøringer, kys og klem får lysterne til at simre, men da maden på samme tid skal passes bliver simretiden ekstra lang. Madlavningen fungerer altså som et langt forspil med enkelte peaks - og desserten bliver kun mere exceptionel af at I venter.

Læs også