Er jeres sexliv blevet mere rutine end lyst og passion? Så læs med i denne artikel og få tips til hvordan i får boostet sexlivet og god energi i soveværelset igen.
Kærlighed og sex

Sådan giver I jeres sexliv et boost

25. februar 2013
af Gitte Koldtoft/koldtoft.dk
Er jeres sexliv blevet mere rutine end lyst og passion? Så læs med i denne artikel og få tips til hvordan i får boostet sexlivet og god energi i soveværelset igen.

Boost jeres sexliv

Er jeres sexliv blevet mere rutine end noget der sker på grund af sprudlende passion og lyst? Frygt ej, dette sker for de fleste parforhold, men det vigtige er at vide, hvordan I nemt kan booste sexlivet og få gløden igen.

Læs også: Spis dig til et bedre sexliv

Læs med herunder hvor vi giver jer fire enkle og nemme tips til hvordan I kan booste jeres sexliv.

Dyrk sex i skema

Læsertips om sexliv under og efter graviditet : Da jeg gik til fødselsforberedelseskursus, opfordrede jordmoderen os til at sætte en dato af til, hvornår vi skulle dyrke sex igen, efter at barnet var født. Selvom hele holdet grinte af jordmoderens forslag, kunne jeg godt se fornuften i skemasex. For det sker ofte, at jeres sexliv skubbes til side, når stress og alt for lange "to-do-lister" får lov til at styre hverdag

Sådan undgår i at skændes - læs guiden her

Se lækker ud

Måske har du hverken tid eller energi til at bruge timer foran spejlet, og mindre kan heldigvis gøre det. Ja, den indre skønhed er den vigtigste, men hvorfor pakke gaverne grimt ind? Husk, at de fleste mænd bliver forelsket med øjnene, og de fleste kvinder bliver forelsket med ørene. Han tænder altså mest på det, han ser. Læs med her og se hvad mænd synes kvinder skal gå klædt i.

Overgiv dig

Udvælg sammen en aften, hvor han klarer ALT og bestemmer ALT. Og hvor din eneste opgave er at nyde og lade dig forføre. Dette handler absolut ikke om, at du skal overskride dine grænser og føle ubehag, så hvis han har nogle ønsker, du ikke er med på, er det selvfølgelig okay at sige nej.

Pointen er, at du ikke skal blande dig i hans planlægning, og have lov til at holde fri. Just do it! Stop undskyldningerne om træthed, hovedpine og manglende tid. Ligesom med motion er det netop, når du trænger til at tage vare på dig selv, at du skal dyrke mest muligt god sex.


Læs artiklen : Mænd og kvinders top 10 sexfantasier

Giv soveværelset en sex makeover

Det er svært at give sig hen i et værelse, der flyder med vasketøj, lugter indelukket, og hvor Irakkrigen kører på tv-nyhederne i baggrunden. Spørg dig selv: "Hvilken stemning udstråler mit soveværelse?" Husk, at mindre er ofte mere.

  • Luft ud om morgenen og også gerne inden sengetid, så den gamle energi kan komme ud
  • Ryd soveværelset for opbevaring af alt, som ikke er relateret til hvile og sex
  • Røde toner giver en aktiv impuls, som virker seksuelt opstemmende, men røde vægge kan forstyrre nattesøvnen
  • Brug bløde stoffer og naturmaterialer som silke og bomuld, da det giver den bedste energi. • Indret med symmetri. Par er et symbol på jer som et par.

Læs mere om sex i parforhold:

Forny parforholdet med sex, dates og luksus
Lær hinanden at kende og få bedre sex

Læs også