https://imgix.femina.dk/media/4f1905ddc8a1477499c8fab6f32565e9.jpg
Kærlighed og sex

Forny parforholdet med sex, dates og luksus

28. april 2012
af Tidenskvinder.dk
Tips til at forny dit parforhold med god og fræk sex, inspiration til nye dates og dates i luksus, når man trænger til lidt ekstra.

Engangsknald med din faste partner - sådan gør i:

1. At se din partner bruge kroppen - grave have, hugge brænde eller tage armbøjninger - minder om, hvad man OGSÅ kan bruge sådan en krop til og giver som regel gang i nogle af de gode fornemmelser. Så opfordre ham til at vise sine muskler - og se på! Genskab også de første dages søde fjolleri ved at snave og kæle som to teenagere. Når du skal på arbejde, så kys ham dybt farvel i døren, mens du har et fast tag om hans balder om forkynd: Vi to skal RIGTIG hygge i aften.

Spørg Q's sexologbrevkasse til råds om parforhold og sex idag og få gratis hjælp til at forny jeres parforhold fra en certiferet sexolog.

Besøg Tidens Kvinder hjemmeside og se deres store udvalg af pornofilm med kvindeappeal

2. At gå ud at spise sammen kan man altid gøre som optakt. Men bliver det ikke tit lidt tamt og som det plejer? Prøv lige den her opskrift: Arrangér en date et sted, I aldrig har været. Tag tøj på, han ikke har set dig i før og sæt håret totalt anderledes end du plejer. Bestil drinks, I ikke før har prøvet, og giv dig så ellers til at tale om, hvad der har været de tre mest sexede oplevelser i jeres første tid sammen. Derpå går I hjem og knalder. Når han er inde i dig, så forlang at blive båret til et nyt rum, hvor I knalder videre - UDEN at han trækker sig ud. Fem minutter efter flytter I igen, og I skal igennem fem steder.

3. Pir gennem liderlighed, ikke gennem gentagelser. Væk ham med en 69'er, men bliv ikke ved til klimaks. Før I skal spise til aften, så gå ind i soveværelset og onanér, lad ham vide det, men nægt ham adgang. Efter maden kæler du for ham med hånden, men stopper hver gang han er ved at komme. Hurtigt ender I der, hvor ingen af jer kan tænke på andet end at knalde. Voila! Det er one-night stand inspiration med din faste partner.

Få en gratis sexguide til hvordan du tilfredsstiller både HAM og HENDE

4.
Riv trøjen af ham, når han kommer hjem fra arbejde og duft til den! Den vil være helt syltet ind i de mandlige feromoner, der virker hardcore ophidsende på kvinder. Fornyelse kan også være at prøve nye funky stillinger, men det kan godt blive lidt opstyltet. Der findes nemmere måder: Da sex i faste forhold har det med at foregå i samme rytme hver gang, så prøv at slå fra den sædvanlige gadagung over i roligt, romantisk tempo - og gøre det nogle gange i streg.

Forny jeres dates og find lysten frem igen

1. Har I haft en lang, træls dag, er det ikke sikkert, I har lyst til at storme i teatret eller på restaurant. Hvad med i stedet at forkæle din partner med et varmt bad (det behøver ikke være karbad), hans/hendes yndlingsfilm og dyner i sofaen. Servicér løbende med te, kaffe, isvand, nus i håret osv. (Måske gør han/hun gengæld en anden dag?).

2. Lav en romantisk aften, hvor I kun må snakke om minder, gode oplevelser og evt. se billeder. Drøm lidt og snak om, hvilke fantastiske ting, der venter jer forude. At have planer, drømme, visioner og ønsker for fremtiden sammen er en fantastisk cocktail til et godt parforhold.

3. Planlæg en dag for din partner med hans/hendes yndlingsaktiviteter. Start dagen med din kærestes yndlingsmorgenmad i sengen, og hav så resten af dagen booket op med aktiviteter du ved, din kæreste elsker.

Er der knas i parforholdet og skændes i lige lovligt meget? Her giver Parterapeut Rikke Thuesen råd til hvordan i undgår at skændes

4. Det mest romantiske, du overhovedet kan gøre, er at tage din kalender og det næste år ud i tiden sætte små krydser for, hvornår du vil planlægge bevidst romantik. Tingene sker ikke af sig selv, og hvis du virkelig gerne vil have mere romantik ind i jeres forhold, så skal det planlægges. Der står heller ikke lige pludselig ingredienser til gourmetmad i køleskabet, når du ikke har købt ind til det, vel?

5. Læs et kapitel i en god bog højt for hinanden, inden I skal sove. Det kan stærkt anbefales, men pas på, man kan komme til at gå gruelig tidligt i seng, hvis det er en god bog.

Kærester i luksus - når der er brug for lidt ekstra

1. Er I til spa /wellness, så er Hotel Vejle fjord et godt bud. Her er termiske bade og div. spabehandlinger særligt for par. Læs mere på www.hotelvejlefjord.dk

2. Er I til lækker mad, så vælg et gourmetophold på f.eks. Sauntehus Slotshotel i Nordsjælland. Her findes flere "pakkeløsninger", f.eks. en 5-retters gourmetmenu inkl. overnatning. Læs mere på www.slotshotel.dk

3. Skal det være ro, romantik og himmelseng, så tag på slotsophold på f.eks. Sydfyn. Her ligger det smukke Hvedholm Slot i idylliske og naturskønne omgivelser med udsigt over Det Sydfynske Øhav. Læs mere på www.slotshotel.dk

4. I kan også tage en forkælelsestur længere væk, f.eks. en tur over sundet. Her er hotellet Grand Hotel Garden i Malmø en mulighed, hvis I vil slappe af i lækre omgivelser med dejlig, afslappende spa. Læs mere på www.takeoffer.dk

Læs også: Hvilket parforhold lever du i?

Læs også: Få flirten ind i hverdagen

Læs også:
5 trin til bedre kysseri

Læs også