Ingredienser som mandler kan have en positiv effekt på dit sexliv
Kærlighed og sex

Spis dig til et bedre sexliv

28. marts 2010
af Redaktionen
Ønsker du at gøre noget ved din svundne libido, så er her nogle gode tips til kost, der stimulerer lysten og dit sexliv

Ingredienser der stimulerer dit sexliv

Rå kakao
Rå kakao indeholder bl.a. fenyletylamin og teobromin, som stimulerer områderne for nydelse i vores hjerne og giver os følelsen af velvære, og så indeholder rå kakao flere antioxidanter end både rødvin og blåbær.

Mandler
Mandler har altid symboliseret frugtbarhed, og man mener, at duften virker passionsfremkaldende hos kvinder.

Avocado
Aztekerne kaldte avocadotræet "ahuacuatl", "testikeltræ". De mente, at disse frugter, som hænger i par, havde en vis anatomisk lighed med det mandlige reproduktionsapparat. Avocadofrugten er delikat og har en sensuel tekstur.

Figner
Figner anses traditionelt som et seksuelt stimulerende middel. Servér friske figner i en skål med koldt vand, som man gør i Italien. Og spis med fingrene.

Bær
Hindbær, kirsebær og jordbær Perfekte at håndfodre din partner med. De har begge et højt indhold af C-vitamin, som fremmer fertiliteten.

Vanilje
Både smag og duften fra vanilje menes at øge lysten. Vanilje har også beroligende egenskaber og kan modvirke ængstelse og nervøsitet.

Damiana-urt
Damiana-urt har været anvendt som elskovsmiddel siden mayaernes tid. Urten er specielt effektiv, hvis den lave sexlyst hænger sammen med ængstelse eller mild depression.

Vitax agnus castus-urt
Vitax agnus castus-urt kan hjælpe kvinder, hvis den lave sexlyst hænger sammen med lav produktion af det kvindelige kønshormon progesteron.

Læs også: 6 ting, der forbedre dit sexliv

Mille Eigaard Andersen
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c8c89ddc0bdb41298599747faa22fa56.jpg
Face og Body Shine

Læs også