Et godt sexliv består af mere end bare teknik, stillinger og frække lege.
Kærlighed og sex

6 ting, der forbedrer dit sexliv

27. februar 2014
af redaktionen
Et godt sexliv består af mere end bare teknik, stillinger og frække lege. Få seks tips, der vil give jeres sexliv et pift

Et godt sexliv handler om....

Et godt sexliv handler i høj grad om sanselighed – og altså også om meget mere end frække lege, sjove stillinger og teknik, siger psykoterapeut Terje Nordberg til FEMINA i denne uge.

Læs også: 5 tips til at gå gang i dit sexliv - igen

LÆS OGSÅ: Er du sammen med den rigtige mand? Tag lyntesten

Her er hans forslag til små ting, der vækker jeres fælles sanselighed og puster til de små erotiske gløder, som kan bidrage til at fremme den blide, pirrende nærhed:

1. Lette ansigtsberøringer kan være særdeles erotiske. Brug fingerspidserne, tungen eller læberne til at skabe erotisk spænding i forspillet.

2. En tæt omfavnelse på f.eks. 20 sekunder stimulerer udskillelsen af oxytocin, kærlighedens glidecreme …

3. Tætheden i jeres favntag forøges ved at synkronisere jeres vejrtrækning.

4. Den tynde hud på øjenlågene er lige så følsom som andre erotiske steder på kroppen. Gå på jagt efter lignende – måske uventede - steder.

5. Ørepropper under elskov forstærker lyden af dit eget åndedræt og lukker al udefrakommende lyd ude. Det gør, at du kan fokusere desto stærkere på de andre fire sanser.

6. Sid eller lig over din partner, og hold hans/hendes hænder. Fasthold den andens blik, samtidig med at I kæler blødt for hinandens hænder. Ikke andet.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver I ved med at have god sex – også efter mange år

Læs også