https://imgix.femina.dk/media/b25e81ec330a49a8b55c7708833d9453.jpg
Kærlighed og sex

Lær hinanden at kende – og få bedre sex

11. april 2012
af Katrine Berling
Foto: Colourbox
Jo bedre, du kender dig selv og din partner, jo bedre bliver jeres sexliv - her får i et par råd til at udvikle jeres sexliv.

Det kræver både samtaler og øvelser, hver gang man få en ny partner, eller når man vil udvikle sit sexliv med sin faste, hvis man ønsker at tilfredsstille hinanden optimalt.

Kvinde: Onaner dig til god sex
Den bedste måde at få god sex på er ved at kende sig selv. Derfor er det også rigtig vigtigt, at vi onanerer - helst ofte og gerne på forskellige måder. En god ide er at eksperimentere med din onani og prøve forskellige stillinger og teknikker af. Du kan f.eks. onanere siddende, liggende, stående eller i badet, du kan bruge din vejrtrækning, hoftevip og knibeøvelser til at øge din ophidselse. Især kvinder kan få rigtig meget ud af at bruge vibratorer eller dildoer til at stimulere sit g-punkt og klitoris.

Mand: Lær din kvinde godt at kende
Det kan være lidt svært at tilfredsstille en kvinde, fordi hendes lystpunkter ikke er så synlige. Derfor er det en god ide at undersøge kvinden med fingrene. Få hende til at ligge afslappet på ryggen og kærtegn hende blidt. Herefter begynder du at undersøge hende med dine fingre (husk glidecreme). Rør ved hendes kønslæber, hendes klitoris, og når hun er klar, kan du føre en finger eller to ind i hende. Få hende til at fortælle, hvad hun mærker, så du på den måde bliver klar over, hvor hendes G- punkt sidder. Tal sammen, mens I gør det, så I hele tiden er med i, hvad der sker.

Par: Onaner sammen
En af de bedste måder at vise hinanden, hvad I hver især kan lide, er ved at onanere foran hinanden. Ikke nok med, at det er utrolig lærerigt, det kan også være virkelig erotisk og frækt. Skiftes til at vise og fortælle, hvordan I gerne vil røres, og hvordan I plejer at onanere. Når I har delt denne øvelse sammen, kan I så onanere på hinanden og forsigtigt komme med ændringer imens, hvis der er noget, der skal "rettes" på. Hold hele tiden øje med din partner imens for at aflæse kropssproget. Vis tålmodighed. Hvis det ikke lykkes første gang, prøver I bare igen, indtil det lykkes.

Læs også: Sexstillinger til dit humør

Læs også: Alt om G-punktet

Læs også: Snak om sex

Læs også