https://imgix.femina.dk/media/bc44d3335c944a84a3f6bc4a0648c53e.jpg
Kærlighed og sex

Hvordan kysser man? Bliv bedre til at kysse med 5 enkle trin

5. april 2011
af Line Sølvhøj Jensen og Helle Hartz, fra magasinet Tidens Kvinder
Man kan gøre meget for sit forhold ved at udvikle sine kys sammen Det kan peppe sexlivet op og skabe mere intimitet mellem jer

At kysse er noget af det mest intime, du kan gøre. Det er et udtryk for kærlighed, lidenskab og seksuel tiltrækning. Hvis du og din partner arbejder lidt på at udvikle jeres kysseteknik, kan det virkelig peppe jeres sexliv op.

Læs med herunder hvor vi giver dig fem enkle trin til, hvordan du og din partner kan få endnu bedre kys sammen.

> Få video guides og tricks til at blive en bedre kysser her

1. Følg kysse diæten

Hvis I begge elsker hvidløg, løg, cigaretter og andre aromatiske sager, kan I sikkert ikke smage det hos hinanden. Men hvis det kun er den ene af jer, der er til stærkt duftende ting, kan det være en dræber at kysse. Og det kan være svært at sige til sin bedre halvdel, at han ikke smager godt.

I stedet for at bandlyse de skrappe indtag, så vend situationen 180 grader: Ros ham, når han smager godt. Og efter en løg fri middag, så giv ham et lidenskabeligt og dybt kys og fortæl ham, hvor dejligt han smager. Det skal nok give pote efter et par gange.

Læs også : Sexappeal hos kvinder - har du det?

2. Tungen er ikke et kvælnings våben

Et godt kys er ikke ensbetydende med tungen langt ned i halsen. En effektiv måde at kurere en deep-throater på er ved at prøve at kysse ham på samme måde, så skulle han gerne lære det. Hvis ikke det virker, så vis, at et kys i stedet kan være drillende og legende. Start med at berøre hans læber blødt og forsigtigt for at bygge stemningen op. Og brug så tungen, men med måde.

3. Overrask ham

Mange mænd tror, at det er dem, der skal være den dominerende, men inderst inde drømmer selv de mest traditionelle hankønsvæsener om, at du en gang imellem tager føringen. Overrask ham med kys mens han f.eks. vasker op, eller når han kommer ind ad døren efter arbejde. Men vælg tidspunktet med omhu: Kys ham f.eks. ikke, når han sidder og bakser med computeren, efter den er gået ned for ottende gang, eller mens han ser sin favorit TV-serie, det er mangel på situationsfornemmelse.

4. Spørg hvordan han vil kysses

Du kan vise initiativ og interesse ved at høre ham, hvordan han vil kysses. Spørg ham, om han kunne tænke sig, at du napper ham blidt i læberne eller lade din tunge spille drillende på hans læber, eller noget helt tredje. Spørg f.eks.: "Kan du lide, når jeg lader min tunge lege med din?" eller "Skal jeg kysse dig blidt eller hårdt?". Det er fræk kysse dirty talk.

5. Kys behøver ikke ende med sex

Lange, dejlige, saftige kys kan helt sikkert gøre underværker for sexlivet, men vis din partner, at et kys i sig selv kan være en seksuel oplevelse og ikke nødvendigvis skal føre til sex hver gang. Specielt hvis hans sexlyst er mindre end din, kan det blive en dårlig oplevelse for ham, hvis han tror, at du vil have sex, hver gang du kysser ham.

Læs mere om de bedste sex stillinger

Læs også