https://imgix.femina.dk/media/dd041fa062f84453800fe44c8a5067fe.jpg
Kærlighed og sex

Sexappeal hos kvinder - har du det?

5. oktober 2012
af Tidens
Kvinder: Gitte Ørnkow - Foto. Colourbox
Sexappeal er et vigtigt led i dating verdenen og det er vigtig at fremstå på den rigtige måde for at vinde mændenes opmærksomhed - læs her hvad mænd mener sexappeal er for dem.

Alle snakker om den, alle vil ha' den, men hvad er den egentlig for en størrelse, sexappealen?

I alle brancher taler man om sexappeal. Men hvad er det, og hvor sidder den henne? Vi skal helst se smukke ud, beundre mandens styrke og ægge ham ved at ryste med bagen - men er det nu også, hvad mænd gerne vil have?

Hvad tænder mænd på?

Vores fem sanser har afgørende betydning for, hvad vi finder tiltrækkende eller ej, og undersøgelser viser, at det er kulturelt betinget, hvad vi finder attråværdigt. Brasilianske fyre tænder f.eks. først og fremmest på numser, og de nordiske mænd foretrækker oftest bryster.

Et kig ind i dyreverdenen afslører, at dyr af hunkøn kaster med hovedet for at tiltrække sig hannens opmærksomhed. Det samme gør mange kvinder. Gorillaen slår sig på brystkassen og bringer gaver i form af fødevarer til sin udvalgte. Her følger manden op med at rette ryggen, gøre sig bredskuldret og invitere på en candle-light-dinner-for-two.


Læs her hvordan mænd gerne vil have kvinder skal gå klædt


Desperation duer ikke

En ting er sikkert: Hvis vi er desperate efter at få en mand, vil vores gestik afsløre det. 32-årige Martin, som er jæger, fortæller, at han for et stykke tid siden var i Stockholm. Han faldt i snak med to piger, hvoraf den ene var udfordrende klædt og den anden neutral.

Umiddelbart var han mest tiltrukket af førstnævnte, men som tiden skred frem, var det den anden, der vandt hans lyst og interesse - fordi hun virkede afbalanceret. "Sexappeal er for mig, når en kvinde udstråler mystik og kan føre en interessant samtale", siger han.

Vild med villige bryster

Michael, 27, marketingchef, er til dels enig i, at det ikke kun er udseendet, der bestemmer, hvor meget sexappeal en kvinde har;

"De fleste mænd vil gerne have en kvinde, de kan være stolt af. Et godt udseende er en magnet, men sikrer ikke, at tiltrækningen holder. Mange tror, at jo større bryster, jo mere tryghed, men det er en skrøne. Mænd skal have villige bryster, størrelsen er lige meget. Vi drømmer om at nedlægge den smukkeste kvinde, men når vi har gjort det, og det så viser sig, at hun har rengøringsvanvid eller altid lægger sig, når der er problemer, så går glansen af det smukke. Sexappeal er feminin forfængelighed, men så kommer arbejdet med at bevare forholdet", siger han.

Frist hans sanser

Din sexappeal sidder i din udstråling som en blikfanger, men kan også sidde i din duft, latter, din figur eller i måden du bevæger dig på. Når drømmeprinsen giver dig elevator blikket, kan du vinde meget ved at give ham indtrykket af at være i balance og føle dig sexet. Du skal bare fremhæve dine fordele. Har du en smuk barm, så sæt den endelig op i øjenhøjde, hvor den kan ses. Og har du lange ben, bør de naturligvis vises frem i en lille nederdel.

Sexappel stråler indefra, men ses udefra. Husk på, at når du elsker og bliver elsket, stråler du langt væk af dejlige vibrationer, som alle nyder godt af. Og du kan få det fuldstændig, som du gerne vil, når du er bevidst om de signaler, du udsender.

Læs også:
Scor med dit kropssprog - guide til forførelse
Sådan får du flirten ind i hverdagen

Læs også