Horoskop for år 2014
Popkultur

Horoskop for år 2014: Det siger stjernerne om det nye år

12. december 2013
af Redaktionen
foto Panthermedia
2014 banker på, men hvad byder det nye år på? Vi har bedt astrolog Eva Ganvig om at komme med sit bud på hvad stjernerne siger om 2014. Læs horoskop for år 2014 lige her.

Horoskop for år 2014

2013 synger på sidste vers, og et nyt blankt år banker på. Men hvad kan vi forvente af 2014? Det er som de fleste af os ved svært at forudse, hvad der præcist kommer til at ske.

Men ser man på et stjernerne, så kan man sige nogle generelle ting om det nye år. Astrolog Eva Ganvig har kigget på hvordan året 2014s horoskop ser ud.

- Vi lever i en tid med mange omvæltninger og en stor foranderlighed. Det vil også kendetegne 2014. Siden 2012 har de to ydre planeter Uranus og Pluto været på kant med hinanden. Det giver sammenstød, sætter ekstra skub i eksisterende konflikter, skaber spændinger og viser os virkeligheden på godt og ondt, siger hun til SØNDAG.

Hvad siger stjernerne om DIN dag - læs dit horoskop for i dag på søndag.dk

Magthavere og politikere i modvind

Det er ikke kun de eksisterende konflikter der bliver næret af planeternes position. En række politikere og magthavere vil ifølge Eva Ganvig også blive påvirket af planeterne i løbet af 2014.

- Strukturer og fundamenter i vores samfund krakelerer og afslører, hvad der virkelig foregår under overfladen. Politikere og magthavere kommer i voldsom modvind i takt med, at det bliver mere tydeligt, hvilken dagsorden der i virkeligheden styrer spillet, siger hun.

Hvorfor er det egentlig, vi er så vilde med at læse vores horoskop? På søndag.dk får du psykologens bud på, hvorfor vi læser vores horoskop

Hvordan kommer vi hinanden ved

Planeterne og 2014s horoskop får også indflydelse på det personlige plan.

- I den første halvdel af 2014 vil Jupiter påvirke os ved, at den fra Krebsens tegn sætter fokus på familieliv og samhørighed. Vi ser en aktiv debat om, hvordan vi mennesker kommer hinanden ved, herunder menneskeligheden i plejesektoren, familielivet med børn, slægtshistorier og så videre, siger Eva Ganvig og fortsætter:

- Jupiter vil hjælpe os til at sætte pris på vores samhørighed og nærvær med familien. Den vil gøre sit for, at splittede familier får lagt stridighederne til side og fundet hinanden igen.

2013 blev året, hvor Jette Torp ville skilles, men ikke blev det. På søndag.dk fortæller hun hvorfor

Nu er det tid til sjov

Midt på sommeren går Jupiter videre ind i Løvens tegn, hvorfra den siger, at nu er det tid til at have det sjovt og nyde livet.

- Det følgende år frem vil der i højere grad være fokus på den personlige opnåelse af lykke. Folk går deres egne veje og er optaget af at udleve deres potentiale. Talentkonkurrencer og reality-tv flyder over med deltagere, for »se mig, hør mig-kulturen« får et skub, siger Eva Ganvig.

Læs også: Hvad siger stjernerne om vores dronning? Læs Dronning Margrethes horoskop her

Læs også