Dronning Magrethes horoskop
Horoskoper

Dronning Margrethes horoskop

14. april 2010
af Redaktionen
Talent for at multi-taske og god til at værne om respekten for sin person. Det siger stjernerne om vædderen Dronning Margrethe, der på fredag fylder 70 år. Læs hendes majestæts dronningens horoskop her.

Dronning Margrethes horoskop

Læs også: Derfor læser vi vores horoskop

Dronningen er den positive Vædder-kvinde, som er god til handle sig ud på de områder, som hun finder interessante, det skriver Oestrogen.dk.

Ilter og følsom
Som Vædder har hun en medfødt portion fysisk energi, og som hun igennem sit liv har brugt på at skabe nye og sjove situationer for sig selv.

Hun har en Krebse-ascendant, som giver hendes ellers så iltre natur, en følsomhed, og et ønske om et varmt og ægte familieliv.

Status og kreativitet
Med Venus og Mars stående i Tvillingerne tegn, ses hendes talent for at skrive, tegne, og i det hele taget at være kreativ.

Hun kan sagtens sprede sig over flere emner på en gang, og alligevel være i kontrol. Hun har særdeles stærke aspekter, som fortæller om hendes evne for at bevare sin status og respekt, og alligevel formår, at tage det hele med godt humør og et smil på læben.

Læs også: Horoskop for år 2014

Giver ansvaret videre
Dronningen har gentagne gange udtalt, at hun bliver ved sin trone.

Dog er der alligevel aspekter som kunne indikere, at hun viser sin moderne opfattelse, og giver ansvaret videre til sin søn.

Hun har i de senere år udvist en langt større åbenhed, og givet os alle et indblik i den royale families private atmosfære, og dermed vist, at Danmark har et moderne kongehus.

Læs også: Puk Elgård tror ikke på et horoskop, men har alligevel oplevet uforklarlige ting

TEST DIN VIDEN OM DRONNING MARGRETHE HER

Læs også