Opskrift - sådan laver du ribeye-bøffer med hasselbackkartofler og svampesauce
1. Hasselbackkartofler: Tænd ovnen på 220°. Skræl kartofler, og skær et lille stykke af hver, så de ligger stabilt. Skær tynde riller halvvejs igennem kartoflerne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olie, og krydr med salt og finthakket timian. Bag dem i ovnen 40 minutter, til de er møre og gyldne. 2. Salat: Skyl og tør salat, og læg den på et fad. Top med brombær. Dryp med olivenolie og balsamicoglace, og krydr med salt og peber. 3. Svampesauce: Pil løget, og hak det fint. Pres hvidløg. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg løg, hvidløg og svampe i smør i en gryde, til svampene bliver gyldne. Tilsæt fløde og bouillon, og lad saucen småkoge, mens du steger bøfferne. Smag til med salt og peber. 4. Ribeye-bøffer: Krydr bøfferne godt med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i 2-3 minutter på hver side. Servér med hasselbackkartofler, salat og svampesauce.
Få indkøbslisten til hele ugen her