Hovedretter

Madplan: Røsti med laks, kyllingesuppe og ribeye

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have butternut-røsti med røget laks, italiensk kyllingesuppe og ribeye-bøffer med hasselbackkartofler og svampesauce. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Pizza med rodfrugter, pancetta og æble - Få opskriften her

Tirsdag: Butternut-røsti med røget laks - Få opskriften her

Onsdag: Italiensk kyllingesuppe - Få opskriften her

Torsdag: Avocadomad med feta og pocherede æg - Få opskriften her

Fredag: Ribeye-bøffer med hasselbackkartofler og svampesauce - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
4 ribeye-steaks
500 g kyllingebrystfilet
200 g pancetta
400 g røget laks
 
FRUGT OG GRØNT: 
1 kg kartofler
3 løg
4 fed hvidløg
1 knoldselleri
2 porrer
5 gulerødder
2 rødbeder
2 pastinakker
500 g butternutsquash (skrællet vægt)
250 g brune champignoner
100 g kejserhatte
150 g shiitakesvampe
500 g frisk spinat
250 g blandet grøn salat
4 avocadoer
2 æbler
1½ citron
125 g brombær
1 håndfuld frisk rosmarin
1 håndfuld purløg
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld rød skovsyre
1 håndfuld frisk timian
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
20 g gær
9 æg
5 dl piskefløde
2 dl cremefraiche 18 %
250 g frisk mozzarella
100 g feta
650 g hvedemel (gerne tipo 00)
1 dl finvalsede havregryn
200 g suppehorn
4 skiver surdejsbrød
1½ l grøntsagsbouillon
1 dl hønsebouillon
300 g ærter fra frost
1 dl saltede mandler
2 spsk. balsamicoglace
3 spsk. hvidvinseddike
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
smør og olivenolie til stegning
salt og peber
1 tsk. sukker