Opskrift - sådan laver du avocadomad med feta og pocherede æg
1. Pocherede æg: Bring vandet i kog i en gryde. Tilsæt eddike, og skru ned, så vandet holdes lige under kogepunktet. Slå 1 æg ud i en kop. Brug et piskeris til at røre rundt i vandet, så du får skabt en hvirvel i midten af gryden. Hæld forsigtigt ægget fra koppen ned i hvirvlen, og lad gryden stå, imens vandet drejer rundt, og æggehviden samler sig omkring blommen. Skub ægget ud i siden af gryden, og giv det 2-3 minutter, indtil hviden er fast og blommen stadig flydende. Tag ægget op, skab endnu en hvirvel i midten af gryden, og pochér de resterende æg på samme måde.
2. Rist skiver af brød på en brødrister eller i ovnen. Flæk avocadoerne, og mos avocadokødet med citronsaft, salt og peber i en skål. Fordel avocadomosen på de ristede brødskiver. Top med smuldret feta og hakkede saltede mandler. Dryp balsamicoglace over, og anret 2 pocherede æg på hver toast. Drys med salt og peber, og pynt med skovsyre.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pizza med rodfrugter, pancetta og æble - Få opskriften her
Tirsdag: Butternut-røsti med røget laks - Få opskriften her
Onsdag: Italiensk kyllingesuppe - Få opskriften her
Fredag: Ribeye-bøffer med hasselbackkartofler og svampesauce - Få opskriften her