Hovedretter

Italiensk kyllingesuppe

Få dit daglige grøntsagsbehov opfyldt med denne dejlige suppe, der både smager og mætter godt. Her får du opskriften på italiensk kyllingesuppe

Tid i alt: 35 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

500 g kyllingebrystfilet
2 fed hvidløg
2 porrer
1 spsk. olivenolie til stegning
1 knoldselleri
3 store gulerødder
1½ l grøntsagsbouillon
200 g suppehorn
2½ dl piskefløde
500 g frisk spinat
300 g ærter fra frost
1 citron
salt og peber
1 håndfuld bredbladet persille

Opskrift - sådan laver du italiensk kyllingesuppe

 
Pil og pres hvidløg. Rens porrer; skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver. Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde. Skrub og skræl knoldselleri, og skær i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Lad knoldselleri og gulerødder stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon. Læg kyllingefileter i gryden. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingekødet er gennemstegt. Tag kyllingekødet op af gryden, og trevl det med 2 gafler. Hæld suppehorn i gryden, og lad dem koge med, til de er kogt næsten al dente. Vend fløde, trevlet kyllingekød, spinat og frosne ærter i gryden. Rør, til spinaten falder sammen, og ærterne er tøet op. Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Servér med hakket persille.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Pizza med rodfrugter, pancetta og æble - Få opskriften her

Tirsdag: Butternut-røsti med røget laks - Få opskriften her

Torsdag: Avocadomad med feta og pocherede æg - Få opskriften her

Fredag: Ribeye-bøffer med hasselbackkartofler og svampesauce - Få opskriften her