rødkålssalat
Træning og kost

Sund julemad: Rødkålssalat

28. november 2013
af Lene Rode, styling Camilla Lawes
Foto: Martin Tanggaard
Rødkålssalat er et sprødt og friskt alternativ til den traditionelle rødkål. Den har nemlig masser af bid, smag og vitaminer.

Rødkålssalat

INGREDIENSER

²/³ finthakket rødkål   
  DRESSING 1 dl olivenolie 2 spsk. hvid balsamico 1 stor spsk. sennep 1 tsk. honning ½  tsk. salt 2 håndfulde valnøddekerner (cirka 100 g)   Kunne du lide vores rødkålssalat? Så læs også: Andre opskrifter med rødkål   Opskrift - sådan laver du rødkålssalat   1. Snit kålen fint, og kom den i en skål.  2. Pisk dressingen sammen, og hæld den over rødkålen. 3. Lad salaten trække i mindst en time.  4. Pynt med valnødder.   Næringsindhold pr. 100 g ● Protein: 2,2 g  ● Fedt: 12,6 g   ● Kulhydrat: 7,8 g  ● Kostfibre: 2,0 g  Energiindhold: 616 KJ/147 kcal   LÆS OGSÅ: Få 5 trin til en sund jul

PRØV OGSÅ: Waldorfsalat