![rødkål](https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1302-roedkaalssalat.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Træning og kost
Sund julemad: Rødkålssalat
28. november 2013af Lene Rode, styling Camilla Lawes
Foto: Martin Tanggaard
Rødkålssalat er et sprødt og friskt alternativ til den traditionelle rødkål. Den har nemlig masser af bid, smag og vitaminer.
Rødkålssalat
INGREDIENSER
²/³ finthakket rødkål DRESSING1 dl olivenolie2 spsk. hvid balsamico1 stor spsk. sennep1 tsk. honning½ tsk. salt2 håndfulde valnøddekerner (cirka 100 g) Kunne du lide vores rødkålssalat? Så læs også: Andre opskrifter med rødkål Opskrift - sådan laver du rødkålssalat 1. Snit kålen fint, og kom den i en skål. 2. Pisk dressingen sammen, og hæld den over rødkålen.3. Lad salaten trække i mindst en time. 4. Pynt med valnødder. Næringsindhold pr. 100 g● Protein: 2,2 g ● Fedt: 12,6 g ● Kulhydrat: 7,8 g ● Kostfibre: 2,0 g Energiindhold: 616 KJ/147 kcal LÆS OGSÅ: Få 5 trin til en sund jul