https://imgix.femina.dk/media/c22362e2d3a2469299473757cbd50cae.jpg
Træning og kost

Motion og træning - få slanketips der virker

15. marts 2012
af Slankedoktor.dk
SlankeDoktor.dk har her samlet 6 slanketips til din motion og træning så du opnår et effektivt vægttab.

Få motion ind i hverdags rutinerne

Små og overskuelige ændringer i måden du bevæger dig på, kan resultere i et vægttab. Prøv f.eks. at tage cyklen til arbejde i stedet for bil, tog eller bus, tag trapperne i stedet for rulletrapper og elevator, gå og snak med veninderne frem for siddende caféhygge, kør på kondicykel når du ser tv, dans rundt i stuen når du hører musik osv.

Øg din motion gradvist

En ændring af dine kostvaner gør det ikke alene, du skal også bevæge dig mere. I begyndelsen kan du starte lidt blødt, bare du kommer i gang, så gå en tur hver aften og tag aldrig elevatoren. Til at begynde med skal turen vare cirka en halv time. Gå i raskt tempo. Derefter skal du hver dag forøge gåturen, så du går længere og længere. Kom i gang hurtigt, helst sammen med en ven eller partner, så I er to til at bakke hinanden op.

Tab dig med Q Slank

Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities.

Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online.

Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her

Træning der sætter gang i pulsen

Motion, der får pulsen op flere gange om ugen, vil hjælpe dit vægttab markant. Ikke nok med at det vil lette hele projektet, så vil det også styrke din selvtillid og din motivation til at fortsætte kampen mod kiloene.

Drik rigeligt før og efter træning

Hvis du har slukket tørsten hen over dagen og tager et glas vand inden den fysiske aktivitet, så er du godt dækket ind. Hvis du har glemt at lytte til din krops signaler, så går det ud over din præstation. Bagefter skal du indtage en halv liter vand per time du har trænet, og hvis du har været til spinning, er det en god idé at drikke undervejs.

Spisevaner kan gå ud over din træning

Det handler i bund og grund mest om timingen i din energitilførsel, hvor du helst ikke skal have spist et hovedmåltid tættere end 2-3 timer før din træning. I værste tilfælde kan du risikere opstød eller diarre ved at have indtaget et stort måltid for tæt på din træning.

Belønning efter træning og motion er et "no go"!

Motion og andre former for bevægelse sætter ekstra gang i fedttabet. Men pas på, du ikke belønner dig selv med ekstra mad, når du har dyrket motion, for så er du nemlig lige vidt, hvad vægttab angår.

Læs også: Kom igang med morgen træningen

Læs også:
Sådan skal du spise før træning

Læs også: Nem og hurtig motion

Læs også