Træning og kost

Kostplan: Lun rosenkålssalat

af Slankedoktor 21. juli 2010
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på lun rosenkålssalat

(4 portioner.)Ingredienser1000 g Rosenkål2 tsk. Rapsolie2 spsk. Soyasauce1 tsk. Ingefær, revet40 g Cashewnød, groft hakket Sådan gør du: Stokken særes fra rosenkålen og de yderste blade fjernesKålen koges i 5 min. letsaltet vandRosenkålen afdryppesDressingen blandes af olie, sojasovs og revet ingefærSalten pyntes med grofthakkede cashewnødder Energi-information pr. portion Energi 234kcal / 976kJFedt 9gKulhydrater 31gProtein 15gAlkohol 0gKostfibre 0g SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HERFå flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dkRELEVANTE LINKS