Træning og kost

Kostplan: Hamburger med coleslaw

af Jeanette Hansen, diætist, SlankeDoktor 21. juli 2010
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på hamburger med coleslaw

(4 portioner)Ingredienser400 g Oksekød,hakket, max 6 % fedt1 stk. Løg, lille2 stk. Tomater4 skiver Syltet agurk0,5 stk. Iceberg salat50 g Thousand Island dressing2 spsk. Fromage Frais eller andet magert surmælksproduktSaltPeber4 tsk. Olie4 stk. Grovbolle Sådan gør du: 1. Form kødet til "flade" bøf2. Skær løget i tynde i tynde skiver (Obs. anvend et rengjort skærebræt til grøntsagerne)3. Skær tomaterne i skiver4. Skær salaten i strimler5. Hak de syltede agurker fint6. Rør Thousand Island dressing med et magert surmælksprodukt7. Steg bøfferne ca. 3 min. på hver side, krydr med salt og peber8. Bollernes flækkes og ristes9. Burgerne lægges sammen med bøf, løgringe, tomatskiver, hakket syltet agurk og dressingServeringsforslag:Serveres med en portion Coleslaw.Find opskriften herEnergi-information pr. portionEnergi 357kcal / 1492kJFedt 13gKulhydrater 34gProtein 28gAlkohol 0gKostfibre 4g SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HERFå flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dkRELEVANTE LINKS