Træning og kost

Kostplan: Filet Royal og rødbedesalat med sennepsdressing

21. juli 2010
af Pernille Bækgaard
Kilde: Danske Slagterier
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på filet Royal og rødbedesalat med sennepsdressing

(4 portioner.)Ingredienser800 g kartoflerestragon3 spsk. olie1 spsk. vineddike0,5 spsk. grov sennep4 stk. rødbeder2 tsk. olie (til kødet)salt og peber500 g Filet Royal Sådan gør du: Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Læg det i et ovnfast fad og stik et stegetermometer ind midt i kødet. Sæt det midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege til centrumtemperaturen er 60 grader. Kødet skæres i tynde skiver ved servering.Kog kartoflerne. Riv rødbederne groft. Rør en dressing af sennep, vineddike og olie. Krydr med salt og peber. Vend rødbederne med dressingen og plukket estragon. TipsSvinemørbrad og skinkemignon kan bruges i stedet for Filet Royal. Energi-information pr. portion Energi 475kcal / 1987kJFedt 16gKulhydrater 52gProtein 35gAlkohol 0gKostfibre 6g Se madplan for hele ugen herFå flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dkRELEVANTE LINKS