Træning og kost

Kostplan: Coleslaw

21. juli 2010
af Malene Iskov, klinisk diætist
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på coleslaw

(2 portioner.)Ingredienser250 g hvidkål100 g gulerod2 dl Ylette4 spsk. mayonnaise, 5 % fedt2 tsk. dijonsennep1 tsk. sukker0,5 tsk. salt1 knivspids hvid peber Serveringsforslag: Serveres som tilbehør til alle former for kødretter eller serveres til frokost med groft brød. Sådan gør du: 1. Hvidkål snittes fint og gulerødder rives groft2. Ylette, mayonnaise, sennep, sukker, salt og peber røres sammen3. Dressingen blandes med grøntsagerne4. Denne ret er bedst, hvis den får lov at trække mindst 1 time før serveringen. Energi-information pr. portion Energi 145kcal / 603kJFedt 4gKulhydrater 22gProtein 8gAlkohol 0gKostfibre 4g Se madplanen for hele ugen herFå flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dkRELEVANTE LINKS