Løb

5 motiverende løbe apps

Uanset om du har behov for at holde øje med træningen for at nå dine mål eller bare har brug for lidt motivation, når du er ude at lufte løbeskoene, så kan løbe-apps være et rigtig godt værktøj. Her kan du finde din løbe app løbeturen

FIND DET HELT RIGTIGE LØBE APP

 

RunKeeper – til både Android og iOS
Med over 17 millioner brugere er RunKeeper en af de mest populære løbe-apps på markedet. Den giver dig mulighed for at kortlægge dine løbe-, gå- og cykelture ved hjælp af GPS’en i telefonen og bruge dataen både undervejs og bagefter. Få for eksempel coaching eller dagens løbestatistik i høretelefonerne under løbeturen eller brug app’en til at følge din udvikling. RunKeeper tilbyder desuden detaljerede træningsprogrammer for at opnå dine mål.

www.runkeeper.com

 

Couch-to-5k – til både Android og iOS
Hvis du går med drømmen om at komme i gang med at løbe, kan Couch-to-5k være en stor hjælp. Den er designet til os, der starter helt fra sofa-stadiet, og hjælper os til at nå målet – 5 km løb. Udover at app’en laver forskellige statistik på din træning, har du også konstant en motiverende træner i ørerne, der fortæller hvad du skal og sørger for, at du ikke lægger ud med at få skader. Man kan endda vælge mellem fem forskellige trænere, så man er sikker på at få en, man kan holde ud at høre på.

www.active.com

 

Læs også: 8 tips til løbere med allergi

 

Endomondo – til både Android og iOS
Dansk-udviklede Endomondo er endnu en populær løbe-app – den har over 13 millioner brugere og minder meget om RunKeeper. Dog skiller den sig ud fra sin konkurrent ved også at tilbyde dansk som sprog. Derudover indeholder den mange af de samme features, og man har mulighed for at følge, støtte og konkurrere mod sine venner. Man kan for eksempel sende opmuntrende beskeder til veninden, imens hun kæmper med kilometerne. Beskeden bliver så afspillet for hende med det samme.

www.Endomondo.dk

 

Zombies, Run! – til både Android og iOS
Løbe-app’en Zombies, Run! er især for dig, der har svært ved at motivere dig til løbeturen. Den er en blanding mellem en trænings-dagbog og et spil. Under løbeturen er du nemlig en del af ”en historie”, for du vil indimellem dit eget musik kunne høre zombier, der er ved at hale ind på dig – og så gælder det om at få benene på nakken. Under løbeturen indsamler du points og genstande, du kan bruge i spillet, når du kommer hjem. Der findes en lang række af missioner, så der skulle være historier nok til mange løbeturer.

https://www.zombiesrungame.com/

 

Nike+ Running – til både Android og iOS
Endnu en af de meget populære løbe-apps. Ligesom Endomondo og RunKeeper giver app’en mulighed for at kortlægge din træning og dele den på sociale medier som facebook, hvor man også kan få venners opbakning live under løbeturen. Man kan desuden vælge sit eget ”powermusik”, som hurtigt kan sættes på, når man har brug for ekstra opmuntring undervejs.

www.nikeplus.com

 

Læs mere om: