Kost & motion

Dukan Kuren fase 4 : Stabiliseringsfasen

Stabiliseringsfasen er den sidste og afsluttende fase i Dukan Kuren som skal vare resten af dit liv, se hvilke regler du skal følge her

Når du er nået til den fjerde og sidste fase, stabiliseringsfasen, har din krop nået sin rigtige vægt, og den er færdig med at kæmpe for at vende tilbage til sin tidligere vægt, som den gør i konsolideringsfasen.

I stabiliseringsfasen vinker du farvel til de stramme regler og rammer, og skal nu selv styre dine indtag.


> Læs også : Alt du skal vide om Dukan kuren
dukan kuren fra ude og hjemme Kom godt i gang med Dukan Kuren for kun 20 kr Det behøver ikke være besværligt at leve efter Dukan Kuren. Du kan købe de fem populære og let læselige hæfter med alt du skal vide, for kun 20 kr pr. stk. i Qshoppen.

> Køb hæfterne om Dukan Kuren her
Stabiliseringsfasen består af 3 trin

Den afsluttende og permanente stabiliseringsfase baseres på 3 simple trin der er nødvendige for at bevare det opnåede vægttab, og de er som følger;

  • Vend tilbage til normal kost 6/7 dage om ugen og bevar kosten fra den tredje fase, konsolideringsfasen, og behold dine proteintorsdage, resten af dit liv.
  • Lev som om alle elevatorer er forsvundet
  • Spis tre spiseskefulde havreklid om dagen, resten af dit liv.
dukan kuren Spar 30% på "Dukan Diæten"

"Dukan Diæten" er biblen bag Dukan Kuren skrevet af Dr. Pierre Dukan, og i denne bog får du det fulde overblik, teoretiske baggrund for kuren samt opskrifter til de forskellige faser.

> Køb "Dukan Diæten" her

Dukan Kurens 4 faser


angrebsfasen fase 1
Fase 1 : Angrebsfasen
vekselfase
Fase 2 : Vekselfasen
konsolideringsfase
Fase 3 : Konsolideringsfasen
stabiliseringsfasen
Fase 4 : Stabiliseringsfasen