Perfekte trusser til DIN numse
Mode

Perfekte trusser til DIN numse

18. marts 2012
af Birgitte Wuth –
Foto: Hanne Fuglbjerg – Makeup og hår: Sisse Julin (Redigeret af Marie Krakau)
Find hvilke trusser, der passer allerbedst til din bagdel

De perfekte trusser

Det kan være svært at vide præcis hvilke trusser der passer bedste til lige netop din numse. Derfor har vi lavet en guide, så du endelige kan finde ud af hvilken slags trusser, du skal købe næste gang. 

> Læs også: Trusser: Her er trussen de fleste kvinder bør vælge

Du er : Sporty og spinkel

Din bagdel er som skabt til sjove og seje trusser. Hipsters er superbehagelige at have på og ser knaldgodt ud på dig! Gå efter farverige detaljer så som anderledes mønstre og prints.

Tip til dig der er sporty og spinkel Træn din numse! Ellers risikerer du, at den bliver flad og drenget. Til gengæld har du alle muligheder for at have en lækker numse hele livet ved hjælp af lidt workout.   > Læs også : Find de perfekte jeans til din figur

Du er: Rund om hofterne

Vær stolt af dine former! Din bagdel er super lækker og rigtig sexet - så bær din bag med ynde og et glimt i øjet og klæd den i glatte, skinnende stoffer, der fremhæver din kvindelighed.

Tip til dig der er rund om hofterneDrop miniskirtet - vælg i stedet nederdele, der er skåret på skrå. De fremhæver dine feminine former og giver dig timeglasfigur.

> Læs også : Få store bryster til at syne mindre

Du har: Faste og struttende baller

Din numse er hot, hot, hot! Fremhæv din numse  med g-strenge og tynde materialer, der ikke får den til at se større ud end den er. 

Tip til dig med faste og struttende ballerDin numse er über-sexy, så ton overdelen lidt ned. Bag og barm bliver for meget af det gode, hvis de bliver fremhævet på samme tid.

> Læs også : Den ultimative BH-guide

Du har: En lille lidt flad numse

Skab kurver med stramtsiddende trusser med feminine materialer, flotte mønstre, farver og lækre detaljer, så synes din bagdel mindre flad. 

Tip til dig med en lille lidt flad numse:

Drop dine jeans og tag et par busker i stof på i stedet, det får med det samme din nusme til at se mere struttende ud. 

> Læs også: Find den perfekte kjole til din kropsform

 

Klik her og få et godt tilbud på et abonnement på Q