https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/januar/trusser-p.jpg
Stil

Her er trussen de fleste kvinder bør vælge

8. januar 2014
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
foto: Shutterstock
Kan det lade sig gøre at snyde sig til en smallere talje og længere ben ved at vælge en bestemt type trusser? Ja, siger undertøjseksperten – få her et par tips til hvilket undertøj du med fordel kan vælge.

Lækkert undertøj kan være en bekostelig affære, så hvorfor ikke få det maksimale ud af det? Og det rette valg af undertøj kan både løfte, slanke og få dig til at synes højere. Og, som endnu en positiv bivirkning kan det endda løfte vores humør i positiv retning. Det skriver KK.no. LINK:

> Her er makeuppen der passer til din øjenfarve - se hvilken her

Undertøjsekspert Heidi Larsen fra Sybersen As., er der to grundlæggende greb, der kan gøre underværker for alle kvinder; en god og velsiddende bh - og så en trusse med en høj skæring:

- Hvis en bh er for stor i omkreds, vil den krybe op over ryggen i løbet af dagen, og det vil føre til, at du bærer vægten af brysterne med skuldrene, og bh-en mister sin funktion, fortæller hun.

> Hurra for nøgen hud - sådan ser rigtige kvinder ud under tøjet - se gallerierne her

Hun råder også til, at man vælger en trusse, der har en høj skæring, da det optisk giver illusionen af en slankere talje og længere ben, hvilket der nok er mange kvinder, der drømmer om.

Mange vælger forkert bh-størrelse

Og selvom det måske lyder indlysende, at man skal vælge en bh, der passer i størrelsen, er det faktisk langt fra alle kvinder, der alligevel vælger den rette størrelse, når de køber undertøj.

Linda Helene Raanæs Rosén, der er produktplanlægger for Cubus undertøj, anslår at hele syv ud af 10 norske kvinder vælger den forkerte bh-størrelse, og efter hendes mening er det rigtig ærgeligt:

- Når en bh sidder rigtigt, er den behagelig at have på, du får en god holdning, bedre støtte, og du ser slankere ud. Det fremhæver slet og ret alt det bedste ved din figur!

Tidligere har den danske lingeriekspert Anne Sax estimeret, at så meget som 30 procent af de danske kvinder har forkert bh-størrelse på, og at en af årsagerne er, at man har det forkerte fokus, når man vælger sin bh, skriver Alive.dk

- Rigtig mange kvinder vælger noget, der er pænt, og så prøver de at få det til at sidde, som det skal. Men det vigtigste er, at det sidder perfekt, og derfor skal den proces vendes. Det handler om at finde den facon, der passer bedst til ens barm, og bagefter kan man begynde at se på blonder, materialer og farver.

> Den ultimative BH-guide - Sørg for at du ved,hvordan den rigtige BH skal sidde

Læs også