https://imgix.femina.dk/media/9b5d69d16fae40d9b3c687424c17cc60.jpg
Stil

Den ultimative BH guide

31. juli 2011
af Bazar & Change.com
Q guider dig til at finde netop den BH der passer dig perfekt! Få den perfekte guide til at finde din BH størrelse.

I gamle dage fulgte man ikke en BH guide, der bandt kvinderne bare stof omkring brysterne for at holde dem på plads. I dag er bandagerne heldigvis blevet en del pænere. Læs med denne BH guide og bliv lidt klogere på hvordan du finder den rigtige bh størrelse.

Sådan finder du den rigtige BH størrelse

Hvis du er for genert til at bruge eksperterne i butikkerne som BH guide, så har du her fire enkle trin til at finde den helt rigtige bh størrelse - den, der får dine bryster til at strutte, fylde, svæve eller hvad du end har brug for. Se også denne BH guide video der viser dig helt præcis, hvordan du finder din bh størrelse.

BH guide trin fot trin

1. BH guide til den rette omkredsstørrelse

Start med at måle dig lige under brystet (det er altså lettere med lidt hjælp) og sørg for at holde målebåndet vandret. Det er vigtigt, fordi bærestykket skal sidde vandret omkring din krop, og i virkeligheden er dét, der holder dine bryster på plads. Du har fundet den rigtige størrelse omkreds, når bh'en sidder fast uden at stramme, du kan få et par fingre ind under kanten, og stykket mellem skålene ligger fladt ind til kroppen mellem dine bryster.

2. BH guide til den rigtige skål størrelse

Når omkredsen er på plads, skal du finde en skål, der kan rumme dine bryster. Find ud af, hvor på kroppen dine bryster starter. Jo længere ude under armen, jo større skålstørrelse, som regel.

Det kan også være, at dine bryster er placeret meget centreret, og det betyder ofte større omkreds. En større omkreds kan godt ende med, at du går et par skålstørrelser op eller ned, og derfor er det vigtigt, at du ikke vælger en skål, der er for stram. Så ender du nemlig med fire bryster, når du bevæger dig, og det er ikke pænt. Der findes forskellige former for skåle, der på lige så forskellig vis former dine attributter. Her er det smag og behag, der afgør, hvad du skal vælge.

3. BH guide til hvordan stropperne skal sidde

Når du har både skål og omkreds på plads, er der kun bh'ens stropper tilbage at arbejde med. De skal være tilpas stramme, så de ikke glider ned over dine skuldre, men ikke så stramme, at de gnaver sig ned i din hud.

4. BH guide - Prøv altid med tøjet på

Nu går du jo ikke KUN i bh, så tag noget forskelligt tøj med og se, hvordan brysterne sidder i den nye bh. Selvom du har fuldt din bh guide og en bh føles rigtig god, så kan brysterne ligner noget, der er taget ud af en tegneserie. Så køb aldrig en bh uden at have prøvet den med dit eget tøj på.

Køb smukt lingeri hos Viola sky, der har BH størrelser helt op til 80E.

Brug rabatkoden: Qshop

Så sparer du 5% på alt du køber. Se udvalget her

Pris: 450 kr
Pris: 650 kr
Pris: 550 kr

BH guide - do's & don'ts!

DO: Brug en stropløs bh til en stropløs kjole eller top. DON'T: Undgå, at halvdelen af bh'en hænger uden for tøjet. Brug i stedet en ½ cup bh eller en stropløs bh, hvis toppen eller kjolen er nedringet eller har tynde stropper. DO: Brug en bh der er tilpasset tøjet, så bh-stropperne følger toppen eller kjolens stropper. DON'T: Tro ikke at en for lille bh giver dig større bryster. Du risikerer brysterne hopper ud eller du får fire buler i stedet for to.
DO: Køb altid bh'er i den rigtige størrelse. Det giver en flottere barm og føles bedre. DON'T: Undgå farvede eller mønstrede bh'er under gennemsigtigt tøj. Brug i stedet en hudfarvet bh eller en bh i samme farve som tøjet. DO: Brug seamless-bh'er uden syninger eller blonder, hvis dit tøj er lavet af et tyndt materiale. DON'T: Undgå hvide bh'er under mørkt og tyndt materiale. Selv om det ikke kan ses ved første øjekast, kan stærkt lys fra f.eks. blitz få den hvide bh til at skinne igennem.

Søger du en BH i stor størrelse så tjek Lace.com ud, de har et kæmpe udvalg af alt det bedste lingeri i store størrelser.

> Sådan sparer du på lingeri

De 10 bud til din BH guide!

1. Få taget mål hver gang du køber bh!
- Brysterne ændrer sig hele tiden - og det gør din bh også, derfor er det vigtigt at du følger en bh guide hvergang.

2. Din bh skal passe i den yderste hægte, når du køber den!
- Materialet udvider sig med tiden, og du kan sidenhen stramme til.

3. Vask din bh i hånden!
- Temperaturer over 30 grader kan ødelægge bøjlen og få materialet til at krympe. Og hvis du vasker i maskinen, så brug en vaskepose, der beskytter det øvrige tøj mod bh'ens hægter og bøjler.

Læs også : Find de perfekte trusser til din numse

5. Hæng din bh rigtigt op!
- Hæng bh'en op i midterstykket, så den holder formen. Hænger du din bh op i bæltet, kan du risikere, at bæltet strækkes.

6. Pas på dine skuldre!
- Først og fremmest kan du skåne dine skuldre ved at sørge for, at bæltet er stramt. Hvis det ikke er nok, kan du købe silikonepuder til skulderstropperne.

Læs også