Kvinde i undertøj eller lingeri
Stil

8 gode råd: Sådan passer du på din bh

6. januar 2017
af Redaktionen
Det er dyrt at købe undertøj, så der er al mulig grund til at passe godt på det, man har.

For langt de fleste af os gælder det, at vi syntes undertøjs-shopping er for dyrt, men der er rent faktisk måder, hvorpå du kan spare penge, og stadigvæk få det lækre lingeri.

Pas på dit lingeri

1. Én BH - to par trusser

Du skifter trusser hver dag, men din bh kan måske godt række et par dage (eller mere!). Trusser er altid billigere end bh'er, så der er altid økonomisk gevinst ved at købe ekstra trusser og færre bh'er.

2. Vask dit lingeri i hånden

Delikat lingeri, især bh'er, kan ikke tåle maskinvask. Bøjlen og selve stoffet er ikke specielt begejstret for temperaturer over 30 grader. Når du vasker i hånden, holder dit lingeri længere… og maskinvask er jo heller ikke gratis.

3. Mix & match

I stedet for at købe adskillige nye sæt, kan du med fordel mikse og matche på kryds og tværs. Skab dine helt personlige lingerilooks ved at matche dine yndlings-bh'er med et hav af forskellige trusser.

5. Undgå bh'en bliver for stor

Når du køber en bh, er det vigtigt, at den sidder stramt i de yderste hægte. Materialet giver sig med tiden, og du kan stramme ind som tiden går.

6. Køb kvalitet

Når det gælder lingeri, betyder kvalitet virkelig noget- og særligt, hvis du har en stor barm, der skal støtte ordentligt, har kvaliteten betydning. En bh kan bestå af op til 60 forskellige elementer, og der er derfor mange ting, der skal tjekkes og dobbelttjekkes. I længden kan du spare mange penge ved at prioritere kvaliteten.

7. Hæng det op

Tør aldrig dit lingeri i tørretumbleren - det slider unødigt.

8. Vask med det rigtige vaskemiddel

Læs også: Balconette, push-up, bøjle eller trekant: Vælg den rigtige bh til dig

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også