https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/februar/2013-6-store-bryster-p.jpg
Stil

Få store bryster til at syne mindre

10. februar 2013
af Maria Lyngsø Hougaard, Sladana Lazic –
Foto: Vanna Envall, shutterstock
Det er bestemt ikke alt tøj der klæder kvinder med store bryster og omvendt. Læs disse do's and dont's hvis du gerne vil mindske størrelsen på din barm.

Græsset er altid grønnere på den anden side, eller? Q mødte Zarah der var utilfreds med størrelsen på sin barm, og gav hende tips og tricks til hvordan hun, med det rigtige tøj, kan få sin barm til at fremstå mindre.

Med den rigtige viden, og en smule optisk snyd kan du også få det bedst ud af dine bryster.

Læs med herunder når Q's stylist giver en række do's and dont's til dem der vil mindske størrelsen på deres bryster, visuelt.

Galleri: Se stjernes ekstreme makeovers

Zarah om sine bryster

- Jeg synes, de er alt for store for min krop, nærmest vulgære. Måske lyder det utaknemmeligt, for det er det, mange kvinder ønsker sig, men de passer ikke til min vægt.

Resten af min krop er en medium/large, så gennemsnittet af tøjstørrelser er alt for små hen over brystet. Når man kommer op over en E-F-skål, er det også svært at finde en ordentlig bh, fortæller Zarah.

Det skal du undgå

Rullekraver og sweatre øger dit brystparti og får din overkrop til at se endnu større ud. Toppe og kjoler, der viser alt for meget kavalergang, får dine bryster til at se større ud, og det kan hurtigt komme til at virke vulgært.

Det skal du gå efter

- Dybe V-halsudskæringer mindsker størrelsen på din barm og forlænger linjen fra din hals væsentligt. Kantebånd på en tætsiddende empiretop understreger toppens v-hals og er med til at opdele og mindske din barm. Kjoler med dybe, runde halsudskæringer og ballonærmer gør alt for at mindske størrelsen på dine bryster.

Støttende bh'er eller indbyggede skåle, der løfter dine bryster væk fra taljen og tilfører længde til din overkrop, er rigtig gode, siger Q's stylist Sladana Lazic.

> Læs også : Do's and dont's hvis du ønsker en større barm

Læs også