Laksetatar
Mad

Laksetatar

12. november 2021
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Laksetatar smager forrygende til forret og aftensmad, og så er retten utrolig nem at lave. Vi anbefaler, at tataren laves med røget laks. Få opskriften her!
2 personer
Tid i alt 10 min

Laksetatar

  • 100 g røget laks
  • 1 spsk. hakket rødløg
  • 1 spsk. hakket kapers
  • 50 g agurk i små tern
  • Salt og peber
  • 75 g græsk yoghurt 2 %
  • Lidt wasabi
  • Karse
  • 100 g groft brød

Hjemmelavede laksetatar

Laksetatar smager suverænt og er nemt at lave; følg opskriften her:

  1. Skær laksen i små tern og bland dem med rødløg, kapers og agurk.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Smag yoghurten til med wasabi.
  4. Anret laksen på tallerkner, dryp med wasabicreme og drys med masser af klippet karse.
  5. Servér groft brød til.

TIP: Har du overskydende laks, kan du bruge det til lakseruller.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs også