
Flæskesteg er der næsten altid rester af efter julens store middag, men det behøver ikke at blive til biksemad det hele. Her får du en nem og lækker opskrift på flæskestegssandwich med et sprødt tvist i form af en rødkålsslaw og skøn dijondressing. Opskriften reækker til to personer, og du har maden på bordet inden for 20 minutter.
25 g græsk yoghurt 2 %
1 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
1 knsp. dijonsennep
Salt og peber
200 g snittet rødkål
Dild
2 store flade boller a 125 g
10 g aioli
Salat
200 g stegt svinekam, afpudset
2 spsk. barbequesauce
Du kan også servere flæskesteg på denne måde!
Rør yoghurt, citronsaft, honning og sennep sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Vend rødkålen i dressingen og drys med hakket dild.
Flæk bollerne og smør dem på undersiden med aioli.
Fyld dem med salat, skiver af flæskesteg, barbequesauce og slaw.
Læg overbollen på og server resten af slawen til, hvis det ikke kan være i bollen.
Energi pr. person: 601 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 22 %, kulhydrat 48 %
Bjørn JakobsenBrød - i 6 spændende varianter
Relaterede artikler
Nyeste artikler