Bacon-medaljoner med svampe og gorgonzola
Hovedretter

Bacon-medaljoner med svampe og gorgonzola

Svinemørbrad er med sin fine smag et af de mest alsidige stykker kød, du kan servere − både til hverdag og fest. Tilbered den nænsomt – så er det både saftigt og mørt. Her får du opskriften på bacon-medaljoner med svampe og gorgonzola

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 2

DET SKAL DU BRUGE

1 svinemørbrad
4-6 skiver bacon
smør
Salt og peber
300 g rensede svampe, f.eks. kantareller, østershatte og bøgehatte
2 fed hvidløg
Frisk timian
Persille
75 g gorgonzola

TILBEHØR

Kartofler, stegt polenta eller pasta

Opskrift - sådan laver du bacon-medaljoner med svampe og gorgonzola

1. Afpuds mørbraden og skær den i 3-4 cm tykke skiver. Vikl en skive bacon omkring ydersiden af hver medaljon og krydr dem med salt og peber. Brun kødet på begge sider i lidt smør.
 
2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Kom svampene ved kødet sammen med hakket hvidløg og timian og lad det hele stege i 6-8 min. ved middelvarme, til kødet er stegt, og svampene gyldne.
 
3. Drys retten med hakket persille og læg skiver af gorgonzola oven på. Servér straks.