https://imgix.femina.dk/media/sondag/2014/01/04/mette-walsted-vestergaard/mette-walsted-vestergaard-stor.jpg
Selvudvikling

Mette Walsted Vestergaard efter skilsmissen: Jeg var lidt i granatchok

20. januar 2014
af Britta Bjerre, redigeret af Trine Fisker, SØNDAG, Aller Media
Tidligere tv-vært Mette Waldsted Vestergaard fortæller om 2013, hvor hun blev skilt og oplevede at være i en form for granatchok, og om hvordan hun kom gennem året og skilsmissen

Den tidligere vært på TV-Avisen og nuværende radiovært Mette Walsted Vestergaard har endnu ikke fundet ord, der kan beskrive det år, der lige er gået. Det har været et år, hvor hun har været på barsel med sit andet barn, Bastian, hun fyldte 40, hun blev skilt fra sin mand, politisk kommentator Michael Kristiansen, blev alene med to børn og et år hvor hun forlod sit job på TV-Avisen til fordel fra radioens P1.

- Altså, jeg sad dér og var på barsel og var lige blevet skilt og var lidt i granatchok. For det er man jo. Det er ikke sjovt at blive skilt. Det er noget fis at påstå andet, siger hun til SØNDAG.

Mette Blomsterberg om krisen i parforholdet: Det var 2 væmmelige år. Læs mere på søndag.dk

Vi må få det bedste ud af det

Men selv om hun i dag sidder med nyt job, ny lejlighed og en har en følelse af på en eller anden måde at hvile i sin nye rolle som alenemor, så gider Mette Walsted Vestergaard ikke blive fremstillet som hende, der klarer det hele vupti-vupti, lige så lidt at fremstå som hende, det er synd for. For ingen af delene passer.

Mette Walsted Vestergaard er blevet skilt, ja. Og ligesom alle de andre, der også er blevet skilt, er hun i gang med at få en ny hverdag til at fungere. Og nej, det er ikke bare nemt og uden problemer, da slet ikke, når børnene kun er et og tre år, men det er nu engang sådan, det er.

- Det må vi så se at få det bedste ud af, siger hun.

Jette Torp: Jeg ville skilles, men blev det ikke. Læs hvorfor på søndag.dk

https://imgix.femina.dk/krimiboeger-artikelbanner-620x300.jpg

Sidste år var gak

Hvad kalder hun selv 2013 med alt det, der skete for hende?

- Åh, jeg har slet ikke noget navn for det endnu. Det er jo helt gak, hvad der er sket. Det har været et år, hvor man tænker: Bare hold fast, for man ved aldrig, hvad det næste bliver, der vælter. Man plejer at sige, at hvis ét af benene på en skammel knager, skal man lade være med at pille ved de to andre. Men her var det alle tre ben, der knækkede lige pludselig og skulle skiftes ud. Det var ret voldsomt, siger hun.

Tv-vært Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt har sammenbragte børn, men skal ikke have fælles børn. På søndag.dk fortæller Cecilie Beck hvorfor.

Men hvordan har hun klaret sig igennem?

- Det har jeg gjort, fordi jeg har verdens bedste familie og verdens bedste venner. Og jeg ved godt, at det lyder sødsuppeagtigt. Men det er sådan, det er. Jeg har en familie og nogle venner, som altså virkelig har været der for mig og børnene i en grad, der er helt enestående. Det står mere klart for mig end nogensinde, hvor meget den værdi, der hedder fællesskab, fylder i den familie, jeg kommer fra, siger hun.

- Jeg har altid vidst det. Men det har bare været mere selvfølgeligt før i tiden. I dag er jeg virkelig blevet bevidst om den betydning, det har, siger Mette Walsted Vestergaard.

https://imgix.femina.dk/banner_svaereste_0.png

Læs også