https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/31/cecilie-beck/cecilie-beck-612x325.jpg
Selvudvikling

TV-værtens nej til flere børn

27. juli 2012
af Britta Bjerre
Foto: Marianne Leth
Nyhedsværten Cecilie Beck, der er gift med udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt og mor til to piger på 15 og 10 år og papmor til en søn på otte, havde en periode for nogle år siden, hvor hun ”legede med tanken” om at få et barn mere, fortæller hun i ugens sommerinterview i SØNDAG.

41-årige Cecilie Beck er kendt for at være en kontant og skarp tv-vært, der holder folk godt fast på det, de siger og måske netop ikke siger. Men hun er også ligeså lige ud af posen, når det gælder hende selv.

Når man spørger, om hun skal have flere børn, svarer hun uden omsvøb:

- Nej, det skal jeg ikke. Jeg legede med tanken for nogle år siden. Men jeg syntes alligevel, at det var at starte lige lovlig meget forfra.

Og videre:

- Vi kunne sagtens have fået et barn sammen, Rasmus og jeg. Jeg tror bare også, at vi begge havde det sådan, at vi gerne ville bruge vores energi på de børn, vi havde. Og det tager altså noget tid at komme igennem en skilsmisse. Også for børnene. Jeg ville slet ikke synes, det var fair overfor dem, hvis du skulle have haft den omvæltning oveni, at de skulle have en lillesøster eller lillebror. Og det tror jeg faktisk var meget klogt. Og nu synes jeg, det er for sent.

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt faldt for hinanden på deres fælles arbejdsplads TV2 og blev gift i Thailand i 2010.

Læs også