Elsk din krop

Derfor betyder disse korte toppe så meget for denne plus size model

Vi andre ser måske bare en skøn frodig model i kropsnævert tøj, men for plus size modellen Manon Edwards ligger der et vigtigt budskab bag hendes påklædning.

Den franske blogger og plus size model, Manon Edwards, flyttede fra Sydfrankrig til Californien for tre år siden – og det har været en rejse på flere planer for den 25-årige fortaler for kropspositivitet.

Manon Edwards benyttede nemlig den fysiske flytning til også at begynde på en frisk med sin egen selvfølelse.

- Jeg begyndte at omgive mig med positive mennesker, der virkelig var gode for min selvtillid. Og det var enormt forfriskende at finde sådan en fantastisk støtte. At være plus size i Frankrig er nemlig ikke nemt. Jeg blev altid kigget ned på og aldrig accepteret.

LÆS OGSÅ: 9 ting, hun aldrig havde troet, hun kunne pga sin størrelse

For Manon Edwards blev flytningen til Californien et møde med både kærligheden til sig selv og troen på sig selv – og en ægtemand. Selv forklarer hun det sådan her:

- Hvis ikke jeg var holdt op med at gå med sorte bukser hele tiden og ikke havde ændret min stil til den, jeg altid har drømt om, var jeg aldrig flyttet til Los Angeles, fået et modeljob eller mødt min skønne mand. At elske mig selv bragte mig en karriere og en partner for livet. Men det var ikke en nem rejse. For mig skete det gennem filosofien om ”fake it – ’till you make it” og ved at udfordre mig selv konstant.   

La musique et moi c'est une belle petite histoire d'amour. Malgré ne pas être de l'industrie, étant une dingue de philosophie, poésie et littérature. Une amoureuse des mots, la musique à toujours joué un rôle très important dans certaines étapes de ma vie. Et lorsque j'écoute un groupe comme les Brigitte, je ressens les frissons, une haine aussi monter en moi, vous savez cette haine qui se transforme en détermination et vous rend INDESTRUCTIBLE?! Leur son me rend encore plus moi même. Cette jeune femme fragile, qui construit chaque jour une grosse carapace pour supporter les coups. Mais avant tout une femme. Une femme libre, amoureuse de la vie, amoureuse de mon être, de mon corps, amoureuse de l'amour et de mes semblables, proche, amis et famille. @brigittedefrance @aureliesaada @sylviehoarau 💕 #Brigitte #Brigittedefrance #Musique #Clip #BehindTheScenes #MusicVideo #MaVie

Et opslag delt af Manon Edwards (@chicwithcurves) den

LÆS OGSÅ: Se videoen: 3 kvinder gør op med plus size-moderegler

Vær dig selv uanset din størrelse

- Den måde du har det med dig selv på, vil også influere på den måde, andre ser dig. Jeg begyndte at elske, den jeg var, og det skabte rum til, at andre også kunne elske mig, lyder det fra Edwards.

Hun er taknemmelig for, at USA via de sociale medier har skabt et kropspositivt fællesskab, der giver styrke.

- Jeg ønsker at bruge min platform til at hjælpe andre mennesker, som kæmper med den måde, de ser ud på. Du er smuk, som du er. Alle er unikke og forskellige. Find kærligheden inde i dig selv. Det er muligt.

Edwards siger desuden, at hun ønsker, at kvinder tager præcist det tøj på, som de har lyst til og ignorerer, hvad samfundet siger, ser godt ud udelukkende på slanke personer

- Begræns ikke dig selv. Tøj handler ikke kun om en nederdel eller en skjorte. Det er en måde at udstille din personlighed på, og den du er. Lad moden hjælpe dig med dit budskab.

LÆS OGSÅ: 5 brands, der kæmper for mere kropspositivitet

Hvide shorts og crop top

Vi er tilbage ved de hvide shorts og de korte toppe. For Manon Edwards er det levende bevis på, at hun efterlever sine egne ord.

A size 16 wearing a white short and a crop top. That's not possible. Does not sound like a good outfit for a curvy girl. Well actually it DOES like something good because look at me! I'm hanging out on a rooftop, in San Diego California, me just an usual Curvy French girl enjoying her life, and wearing a white short. And sometimes I'm picturing myself as a girl who is scared to wear that kind of outfit. If I was still uncomfortable with my body I'll not be here. I'll not be in California, modeling, trying to achieve my biggest dream! Yep. Now stop thinking and let wear what do you WANT to wear! Let be YOURSELF no matter your size! Wearing @fashionnovacurve use the code MANON 🇫🇷 Juste pour vous dire que si j'étais encore complexée par mon corps, je ne serai pas cette fille qui profite de la vie malgré les soucis, sur ce rooftop en Californie à tenter de réaliser ses rêves les plus fous! Donc... allez les meufs permettez vous de porter ce que VOUS VOULEZ soyez vous mêmes! Ensemble dispo sur @fashionnovacurve use the code MANON pour un reduc! #Look #Fashionnovacurve #Fashionnova #Novababe #Rooftop #Ootd #Outfit #Plussize #Psootd

Et opslag delt af Manon Edwards (@chicwithcurves) den

- En størrelse 46, der har hvide shorts og en kort top på? Det er jo ikke muligt. Det lyder da virkelig ikke som et godt sæt til en kurvet kvinde. Men faktisk ER det et godt sæt, for se mig! Jeg hænger ud på tagterrassen i San Diego i Californien. Jeg, der bare er en helt normal fransk kurvet pige, som nyder sit liv og har hvide shorts på. Og nogle gange forestiller jeg mig selv som en pige, der er bange for at have et sådan sæt på. Hvis jeg stadig var ukomfortabel omkring min krop, ville jeg jo slet ikke være her. Jeg ville ikke være i Californien, model, i gang med at få opfyldt min største drøm. JA! Lad nu være med at tænke, og tag det på, som du har lyst til at have på. Vær dig selv – uanset din størrelse!

Hørt, hørt, Manon!   

Læs også: Tess Holliday: "Der mangler flere modeller i str. 52"

Vild med Q? Så følg @curvy_kandi på Instagram