https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juni/201326brysttema2p.jpg
Skønhed

Q sætter fokus på brysterne - Hvor tilfreds er du med dine?

30. juni 2013
af Redaktionen
Foto : Shutterstock
Overvejer du at få lavet større bryster, men frygter du ar og uheldige resultater? Så se med her når vi kommer hele vejen rundt om brystoperationer!

Brysterne er en vigtig del af kvindeligheden, og er du ikke helt tilfreds med dine egne bryster har det formentlig også stor indflydelse på dig i dagligdagen.

I denne weekend sætter vi på Q fokus på brysterne, og i denne artikel kan du komme hele vejen rundt om brystoperationer med information, test og billeder - velegnet til dig der overvejer at få lavet eller ændret dine bryster.

Lær at elske din krop

Vil du hellere lære at elske dine egne bryster end at operere dem, og blive klogere på hvorfor de er som de er? Så se med i den første del af Q's brysttema.

Få større bryster uden arKan det virkelig lade sig gøre at man kan få lavet større bryster uden at få tilhørende ar? Læs med her og se billederne der viser det flotte resultat.

> Læs hvordan du kan få større bryster uden ar

Udskiftning af brystimplantaterEfter 12 år skulle Pia Thys brystimplantater skiftes, og i samme omgang valgte hun at få gjort sin barm et par skålstørrelser større. Q var med hele vejen, da Pia fik større bryster.

> Se hele processen her

Er DU klar til en brystoperation?Hvor meget ved du egentlig om brystforstørrende operationer? Test dig selv med 8 hurtige spørgsmål og kom lidt tættere på at træffe den rigtige beslutning.

> Tag testen her

Brystoperationer - SÅ galt kan det gå!Se galleriet med kendte der har fået foretaget fatale brystoperationer.

> Se galleriet her

Læs mere om velvære og skønhed i Magasinet Q

Er du interesseret i at lære mere om hvordan du plejer og forskønner din krop og dig selv? Hver måned tester Magasinet Q de nyeste og mange omdiskuterede behandlinger samt giver guides, tips og tricks der kan forsøde livet for enhver størrelse pengepung.

Læs også