https://imgix.femina.dk/media/23b9940caa05493d821575b6e64c1d07.jpg
Træning og kost

Få større bryster uden ar

2. marts 2012
af Anne Henckel Vesterlund
Foto: Bo Lynge
Roskilde Privathospital gør tingene lidt anderledes – her kan du nemlig få i både pose og sæk, eller bryster uden ar!

De kommer i alle størrelser og former, og har det tilfælles, at de er en vigtig del af vores kvindelighed - brysterne.

Kathrine følte efter to børn, at hendes bryster var blevet alt for små, hun ville gerne føle sig mere kvindelig og valgte derfor at få lavet sine bryster større på Roskilde Privathospital, hvor plastikkirurg Anna Jørgensen bruger en teknik, der kun giver synlige ar på 5-10 procent af patienterne.

> Læs også : Er du klar til en brystforstørrende operation? Tag testen her

Kan man mindske ar?

De fleste har en mening om brystforstørrende operationer. Hvad end den måtte være, er det i dag et faktum, at over to millioner kvinder verden over har fået lavet deres bryster større. Når man vælger at få lavet sine bryster større, er det ikke kun størrelsen, der har betydning. Man vil også gerne have et flot resultat uden ar.

Priser & kontakt

Priser
Brystforstørrende operation med Mentor-silikoneimplantater, hvor arret lægges i brystvorten. Fuld bedøvelse og indlæggelse:

Operation med ar under brystet - 32.000 kr. excl. implantater
Operation med ar gennem brystvorten - 39.800 kr. excl. implantater, prisen på implantaterne varierer

Kontakt
Roskilde Privathospital
Speciallægerne Jørgensen
Ringstedgade 19
4000 Roskilde
Tlf: 4632 5005
www.roskildeprivathospital.dk

Mange plastikkirurger bruger stadig teknikken, hvor de skærer et buet ar under brystet og lægger implantatet ind. Efter netop denne type operation kan man ikke undgå at få et ar for livet under sit bryst - selv om der er forskel på, hvor tydelige de er.

> Læs også : Derfor elsker mænd vores bryster!

Zigzag snit ved brystvorterne

Plastikkirurg Anna Jørgensen har brugt sin teknik i 16 år. I stedet for at skære under brystet laver hun et zigzag-snit i brystvorternes yderste kant. På den måde følger det kirurgiske snit de rynker, man allerede i forvejen har på sine brystvorter. Derudover sørger hun for, at silikoneimplantatet bliver lagt ind bag brystmusklen, så det ikke kommer til at betyde noget for kvinder, der gerne vil amme i fremtiden, og der er desuden større chance for, at resultatet bliver naturligt at se på.

Teknikken, Anna Jørgensen bruger, betyder, at kun 5- 10 procent af de kvinder, der får lavet større bryster, får umiddelbart synlige ar for livet. De sidste 5 procent med ar er på ingen måde så tydelige, som hvis man havde skåret under brystet, fordi de løber langs de rynker, man i forvejen har omkring brystvorten.

> Se galleriet : Når de kendte viser bryster

Læs også